Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tobey Maguire are rol in filmul "Life Of Pi"

Luni, 11 Aprilie 2011
Tobey Maguire are rol in filmul "Life Of Pi"
Foto: Hepta
Actorul Tobey Maguire va juca in lungmetrajul "Life Of Pi", care va fi regizat de cineastul Ang Lee pe baza romanului cu omonim, informeaza nme.com.

Tobey Maguire, fostul star al francizei "Omul Paianjen/ Spiderman", va interpreta rolul unui reporter care il intervieveaza pe Pi, personajul principal din film.

Suraj Sharma va interpreta rolul principal, iar Irrfan Khan, cunoscut pentru rolul din "Vagabondul milionar", va interpreta rolul lui Pi la varsta adulta.

Filmul are la baza romanul omonim scris de Yan Martel, distins cu Man Booker Prize for Fiction in anul 2002.

Filmul prezinta povestea lui Piscine Molitor "Pi" Patel, un baiat indian care exploreaza spiritualitatea si dobandeste o serie de aptitudini practice, dupa ce petrece 227 de zile in compania unui tigru bengalez, intr-o barca de salvare ce pluteste in deriva in Oceanul Pacific.

Ang Lee va regiza acest film in 3D, pe baza unui scenariu adaptat de David Magee, informeaza Mediafax .

Filmarile vor debuta in curand in India, iar lungmetrajul "Life of Pi" va avea premiera pe 14 decembrie 2012.

Tobias Vincent "Tobey" Maguire este un actor american, nascut pe 27 iunie 1975. El si-a inceput cariera in cinematografie in anii 1990 si a devenit cunoscut pentru rolul Peter Parker/Omul paianjen din franciza "Omul-paianjen".


Te-ar putea interesa:
  • Tobey Maguire – noua imagine Prada

    Tobey Maguire, actorul care l-a intruchipat pe celebrul personaj Spiderman, din franciza cu acelasi nume care l-a facut celebru, a devenit imaginea oficiala a colectiei masculine a casei de moda Prada.

  • Tobey Maguire - campanie cu succes pentru Prada

    Tobey Maguire, cunoscut datorita rolului din franciza Spiderman care l-a facut celebru, a devenit de curand imaginea oficiala a colectiei masculine a casei de moda Prada.

  • Whoopi Goldberg a fost invitata la Life Ball din Viena

    Actrita americana Whoopi Goldberg va participa la cea de-a 18-a editie a Life Ball din Viena, un eveniment dedicat luptei impotriva maladiei SIDA, care va avea loc in acest an pe 17 iulie, a anuntat Gerry Kessler, organizatorul acestei gale, citat de AFP.

  • Life Ball gazduieste vedete internationale unite in lupta anti-SIDA

    Cea de-a 17-a editie a Life Ball de la Viena, eveniment organizat in beneficiul luptei anti-SIDA, a adunat, sambata seara, in fata primariei capitalei austriece, numeroase vedete internationale, precum Pamela Anderson si Eva Longoria, informeaza AFP.

  • Courtney Cox are rol in filmul horror "Scream 4"

    Actrita Courtney Cox, cunoscuta gratie rolurilor din serialele "Prietenii tai" si "Cougar Town", a confirmat ca va juca in cel de-al patrulea film al francizei "Scream", ce va fi lansat in 2010, informeaza huffingtonpost.com.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii