Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Moda si zodiile II

Vineri, 14 Septembrie 2007
Moda si zodiile IIPentru a multumi si nativele urmatoarelor 3 zodii, prezentam in randurile ce urmeaza caracteristicile in ceea ce priveste stilul vestimentar cel mai potrivit in functie de asezarea astrelor la nastere.

Pentru femeia rac, fericirea proprie este cea mai importanta. Introvertita, se ataseaza de hainele sale ca de niste persoane, ajungand sa sufere chiar atunci cand acestea patesc ceva. De obicei, melancolicii raci readuc trendury-le deceniilor trecute in moda actuala, mai ales daca este vorba de articole vestimentare comode.



Moda si zodiile IIRacii cauta in primul rand comfortul unei vestimentatii, si mai apoi se intereseaza de alte detalii. Femeile nascute sub semnul racului prefera o garderoba mai mult utila decat bogata, dar sunt innebunite dupa lenjeria intima, indiferent de modelul sau culoarea acesteia.

Sunt native care iubesc caldura, florile si hainele subtiri. Le place sa asorteze margele, coliere sau curele la fiecare vestimentatie, insa renunta bucuroase la machiaj sau alte accesorii de infrumusetare. Nativele din rac se incadreaza cel mai bine in stilul hippie, fiind atrase de culori ca: portocaliu, verde, maro, gri. Ralph Lauren este designerul cel mai potrivit pentru acestea.

Moda si zodiile II Femeile nascute sub semnul leului vor sa fie intotdeauna in centrul atentiei. Le place sa atraga atentia, indiferent ca este vorba de o simpla iesire la shopping sau de un eveniment deosebit; iubesc eleganta, pe care o afiseaza ori de cate ori au ocazia. De asemenea, leoaicele folosesc culoarea ca pe un mod de a se evidentia, avand insa grija sa nu intre in ridicol.

Utilizeaza frecvent sacourile si fustele elegante, pantalonii drepti si pantofii cu toc, acestea devenind cele mai utile elemente in viata de zi cu zi. Bijuteriile pretioase, din materiale cat mai apreciate, aur, platina sau argint, vor fi obligatoriu prezente la o nativa din leu.

Culorile sale preferate sunt auriul, portocaliul si galbenul, culori luminoase, deschise, pline de energie. Ceea ce trebuie stiut despre leu este faptul ca stie sa se imbrace intotdeauna pentru a atinge succesul si a cunoaste aprecierea. Un bun gust remarcabil si o viziune puternica asupra impactului cu cei din jur fac din femeia leu un adevarat designer, chiar daca nu detine studii in aceasta privinta. Versace este creatorul de moda care i se potriveste cel mai bine.

Moda si zodiile IIFecioara este una dintre zodiile pentru care aspectul fizic are o importanta foarte mare. Tine foarte mult la hainele sale, dar si la banii sai, asadar duce deseori o lupta foarte dura intre dorinta de a detine o piesa vestimentara si tristetea de a cheltui o suma prea mare.

In vestimentatia fecioarei, fiecare element este atent analizat si aranjat cu o meticulozitate excesiva. Articolele vestimentare sunt simple dar alese cu multa atentie.

Fecioarele stiu sa scoata in evidenta calitatile fizice pe care le detin si sa isi ascunda defectele. Nuantele naturale sunt cele preferate, iar bijuteriile si trusa de machiaj vor fi scoase "de la naftalina" doar la ocazii speciale. Sunt sfatuite sa analizeze cu atentie colectiile Calvin Klein- le vor incanta cu siguranta.

Pentru a afla detalii despre celelalte zodii , puteti accesa.


va urma
Te-ar putea interesa:
  • Moda si zodiile IV

    Ultima parte a seriei "Moda si zodiile" va prezinta informatiile legate de ultimele 3 semne zodiacale si conexiunea dintre acestea si stilul vestimentar. Capricornul se simte, contrar prejudecatilor, foarte bine atunci cand este imbracat office. Un capricorn care se respecta stie sa poarte cu aceeasi lejeritate un sacou ori un trening, un pantof cu toc sau o incaltaminte sport.

  • Moda si zodiile III

    Daca esti nascuta sub semnul balantei, scorpionului ori sagetatorului, urmatoarele randuri iti vor dezvalui modul in care aceste semne iti influenteaza stilul vestimentar.  Femeile balanta fac cele mai bune achitii in acest domeniu, vorbind aici mai ales de capitolul financiar. In general, prefera calitatea obiectelor alese, si, chiar depunand efort considrabil, vor sa le achizitioneze contra unor sume cat mai mici.

  • Moda si zodiile

    Ai auzit de tot felul de legaturi intre zodia sub care te-ai nascut si caracteristicile personale, culorile recomandate, alimentele permise si interzise, genul de film ideal, etc. Dar o legatura intre zodie si stilul vestimentar pare greu de inteles. De fapt, insa, explicatia este simpla- semnele zodiacale influenteaza in mare masura perceptia personala asupra frumosului, inducand intr-o mai mica sau mai mare masura atractia catre un stil vestimentar sau altul.

  • Expozitia "Jurnal de moda... moda feminina la 1900", pe 8 martie, la Muzeul Cotroceni

    Expozitia "Jurnal de moda... moda feminina la 1900", ce propune o trecere in revista a evolutiei vestimentatiei feminine in perioada "belle epoque", va fi vernisata luni, de Ziua Femeii, la Muzeul National Cotroceni din Capitala, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

  • Moda - Ce e la moda sau ce ti se potriveste?

    Consider ca multe persoane au probleme in a se hotara daca sa poarte un articol ce li se pare lor dragut sau sa aleaga ceva noi aparut, in tendinte. O astfel de dilema poate creea un stil vestimentar haotic , intrucat vor exista momente in care iti vei urma instinctul si momente in care vei considera ca ai nevoie de ceva la moda, insa hotararile pe care le iei nu vor fi constante.

Mesaje (10) »
...
scris de vizitator, September 14, 2007

:) ;) :D ;D >:( :( :o 8) :P :-/

...
scris de andra, September 14, 2007

si balanta cand?

...
scris de mia33, September 14, 2007

vreau si eu la scorpion trebuie sa mai astept

...
scris de alisa sp, September 14, 2007

si la capricoarne?
sau ele sedesbraca ....

...
scris de nyko, September 16, 2007

sagetatorul il dati in decembrie?a? trebuia sa puneti toate zodiile >:(

...
scris de alexa05, September 16, 2007

cum ramane cu balantele?????????

...
scris de alina44, September 16, 2007

si scorpion????????????????

...
scris de serra, September 26, 2007

da la fecioara s epotriveste perfect

...
scris de vizitator, February 27, 2008

hai pa :P ;) :) :D ;D ;D >:( :( :o 8)

...
scris de vizitator, February 27, 2008

sa te f........................... :) ;D :P 8)

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii