Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Sprancene de toata frumusetea

Vineri, 20 Mai 2011
Sprancene de toata frumuseteaSprancenele bine pensate iti schimba infatisarea si iti confera o privire plina de caracter. Dar nu obisnuiai sa tii cont de acest element al frumusetii tale, este momentul sa te preocupe acest aspect.


Cum sa dai volum sprancenelor tale?


Doar putine dintre noi au norocul sa se nasca cu sprancene perfecte. Indiferent ce forma au, niciodata nu esti suficient de multumita de volumul sprancenelor tale. Daca nu sunt suficient de arcuite, solutia ar fi sa mai elimini cateva fire de par. Smulge-le pe cele care depasesc extremitatile si sprancenele tale vor fi mai bine definite si vor parea mai groase. Bineinteles, poti folosi si un creion pentru sprancene. Daca ai sprancenele prea arcuite, sa nu cedezi tentatiei de a le epila in exces pentru a compensa. Incearca sa le scurtezi: periaza-le si indeparteaza firele de par care depasesc conturul. Apoi, periaza-le in jos. Sprancenele tale vor parea mai putin arcuite.

Culoarea sprancenelor se poate schimba


Avand in vedere importanta sprancenelor in expresia fetei noastre, trebuie sa fii foarte atenta cand vrei sa le schimbi culoarea. Dar, daca ai impresia ca sprancenele tale sunt prea vizibile, ai putea sa le reduci putin din intensitatea culorii. Si invers, daca le faci mai intunecate, vor iesi mai mult in evidenta. Dar, fii atenta sa asortezi nuanta aleasa cu cea a parului: la nevoie, cere sfatul coafezei tale.

Sprancenele: ingrijiri de baza


Este intimidant sa incerci sa iti epilezi sprancenele. Pentru a le da o forma si a-ti face o idee in legatura cu rezultatul finit, acopera toate partile pe care vrei sa le elimini cu ajutorul unui creion alb pentru ochi. Acest procedeu va usura lucrurile. Sau daca ai curaj, fa-ti o programare la cosmeticiana. Epilarea nu dureaza decat cateva minute si nu te va costa foarte mult, in functie de salonul pe care il alegi. Si, odata ce le-ai trasat conturul, le vei putea intretine si singura, prin urmare o singura programare va fi suficienta. Doar sa fii atenta, daca ai pielea sensibila , nu-ti fa programare la epilat inaintea unei intalniri importante: ceara poate provoca inrosirea pielii.



Te-ar putea interesa:
  • Sprancene frumoase pentru un chip armonios!

    O femeie frumoasa poate iesi in evidenta, doar daca sprancenele au o forma definita. Astfel, ochii si trasaturile fetei pot fi remarcate printr-un simplu gest simplu: pensatul corect al sprancenelor. 

  • Sandra Bullock, o femeie in toata puterea cuvantului

    Sandra Bullock este exemplul perfect al unei femei care a atins succesul prin multa munca si perseverenta.

  • Asa nu...pentru frumusetea ta

    Greselile in ceea ce priveste ingrijirea personala sunt destul de frecvente, mai ales atunci cand vine vorba despre realizarea unor excese. Datorita grijei excesive, multe femei ajung sa faca rau propriului organism ori frumusetii personale. La polul opus, tendinta de a ramane “agatata” de vechi tendinte sau modele duce la rutina si astfel se poate pierde tot farmecul unei persoane.

  • 5 sfaturi pentru frumusetea ta

    De multe ori, oglinda se transforma din prieten in dusman. Ceea ce ne placea in urma cu o saptamana poate deveni astazi un defect deprimant. Avem nevoie de schimbare pentru a ne intari increderea in noi, in fortele proprii si in capacitatile noastre; iar vorbind de schimbare, nu trebuie sa ne limitam la un produs sau altul de machiaj, ori la un obiect vestimentar sau altul. Inainte de a incepe orice fel de modificare, trebuie sa stii ca frumusetea vine intr-adevar din interior, deci fii optimista si adopta o atitudine increzatoare.

  • Frumusetea femeilor se masoara in centimetri

    Frumusetea unei femei depinde de distanta dintre ochi si gura, precum si de cea dintre ochi si urechi, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii canadieni si americani, informeaza AFP.

Mesaje (2) »
...
scris de Fake Tag Heuer Watches for Sale, November 16, 2013

These watches are the most highly-priced of your whole lot and may price the producer up to $30 or additional to produce <a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>Fake Hublot Watches</a> . <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>replica carier watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches</a> What sets the Swiss Rolex Replicas aside is their amazing focus towards the small specifics that other individuals get incorrect or just ignore <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> .

...
scris de cartier replica watches for men under 100, January 07, 2014

<a rel="nofollow" href=http://jandbcoffeeco.com/product/imitation.html>replica cheap watches</a> <a rel="nofollow" href=http://petalumafarmersmarket.com/tag-heuer.html>replica tag heuer watches online</a> N well prepared and as well as distinctive website published by partners in this area people individuals who else engagingly recount their specific sports intrusions, <a rel="nofollow" href=http://www.alpine-air.com/faux.php>faux rolex watches</a> --Catalogue log

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii