Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Burberry dezvaluie numele muzei urmatorului parfum

Vineri, 22 Iulie 2011
Burberry dezvaluie numele muzei urmatorului parfumCelebrul brand britanic urmeaza sa lanseze un nou parfum ”Burberry Body”. Top modelul englez Rosie Huntington-Whiteley va fi imaginea urmatorului parfum Burberry.

Rosie Huntington-Whiteley a declarat ca este o onoare pentru ea sa colaboreze din nou cu celebrul brand, dat fiind faptul ca Burberry a ajutat-o sa se lanseze in cariera.

Parfumurile Burberry sunt comercializate sub licenta de Interparfums pana in anul 2017, cu exceptia anului urmator, cand brandul isi va exercita drepturile de rascumparare, in conditiile in care Interparfums va accepta aceasta propunere.

In anul 2010, pe langa lansarea unei colectii de produse cosmetice, Burberry a lansat si colectia Burberry Sport. In acelasi an, vanzarile parfumurilor Burberry au ajuns la 184,7 milioane de euro, generand o crestere cu 60,4% a cifrei de afaceri mondiale a grupului Interparfums.


Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii