Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tobey Maguire - campanie cu succes pentru Prada

Joi, 28 Iulie 2011
Tobey Maguire - campanie cu succes pentru Prada
Sursa foto: Hepta
Tobey Maguire, cunoscut datorita rolului din franciza Spiderman care l-a facut celebru, a devenit de curand imaginea oficiala a colectiei masculine a casei de moda Prada.

Actorul continua campania pentru celebrul brand, prin aparitia in spoturi publicitare si fotografii in care promoveaza colectia de ochelari a brandului Prada pentru sezonul toamna-iarna.

Fotografiile sunt realizate de David Sims si prezinta o imagine mai eleganta si fashion a celebrului actor, alta decat cea pe care publicul o stia din filmul Spiderman.

Se pare ca intuitia pe care Miuccia Prada a avut-o cu privire la Tobey Maguire nu a fost una gresita. Actorul intruchipeaza foarte bine chintesenta brandului. Combinatia dintre look-ul misterios si inocent al actorului contribuie la reusita campaniei si se potrivesc perfect cu estetica brandului.

Si, sa recunoastem, in Spiderman, Tobey Maguire l-a interpretat pe Peter Parker, un tocilar timid, care nu stie ce vrea de la viata. Total opus personajului sau din film, in campania pentru Prada, actorul isi pastreaza acel sarm de tocilar, dar ii adauga si o doza de incredere in sine si nu renunta la privirea misterioasa si meditativa care il caracterizeaza si care face parte din farmecul sau.

1prada-menswear.jpg
2prada-menswear.jpg
3prada-menswear.jpg
4prada-eyewear.jpg
5prada-eyewear.jpg
6prada-eyewear.jpg
 



Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii