Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Trend de toamna: anii `60

Luni, 29 August 2011
Trend de toamna: anii `60
Sursa foto: Hepta
Trendul inspirat din anii `60 a fost remarcat pe podium in cadrul prezentarilor colectiilor pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012, in colectiile semnate Alberta Ferretti, Jean Paul Gaultier si multi altii.

Daca esti adepta stilului retro, atunci acesta este trendul ideal pentru tine. Invata cum sa il adaptezi stilului tau si vezi care sunt propunerile designerilor in acest sens.

Moda este ciclica. Prin urmare, trendul anilor `60 si a disparut complet din moda si isi face din nou aparitia in colectiile designerilor.

Designerii au introdus trendul inspirat din anii`60 in colectiile lor pentru sezonul toamna-iarna 2011. Jean Paul Gaultier, Prada si Burberry Prorsum au prezentat niste creatii extraordinare inspirate din anii `60.

Rochiile inspirate din anii `60 variaza de la haine de gala formate din fuste si nu foarte decoltate la rochii de diverse forme geometrice cu gulere inalte.

Rochiile pana la genunchi si cele scurte sunt foarte colorate si prevazute cu imprimeuri indraznete. Talia joasa si pantalonii oversize pot fi remarcate, de asemenea, pe podium.

Cum sa le porti: Poarta o rochie intr-o culoare puternica cu un dres colorat precum poti observa in colectia semnata Fendi pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012. Alege accesorii din piele sau lac si vei obtine o tinuta trendy si eleganta. Completeaza-ti look-ul cu bratari late, inele indraznete si o caciula.

1colectie-fendi.jpg
2colectie-fendi.jpg
3colectie-fendi.jpg
 

 

Pantalonii evazati


Combinatia pantaloni evazati cu bluze si tunici lungi cu gulere inalte este, de asemenea, inspirata din anii `60. Au scopul de a alungi silueta adaugand cativa centimetri in inaltime daca sunt combinati cu o pereche de pantofi cu toc.

Cum sa ii porti: alege o pereche de pantaloni evazati cu talie inalta intr-o culoare puternica pentru a obtine un look elegant si completeaza-ti look-ul cu o bluza din sifon sau o tunica cu guler inalt. In cazul in care ai gatul scurt, evita sa porti tunica.

alberta-ferretti1.jpg
alberta-ferretti2.jpg
alberta-ferretti3.jpg
 

 

Tinute de zi


Tinutele de strada includ paltoane care pot fi prevazute cu gulere din blana si nasturi foarte mari. In colectiile din sezonul toamna-iarna 2011, poti observa mai multe modele, precum si pelerine de ploaie din plastic precum cele din colectia Burberry Prorsum.

Cum sa le porti: combina paltonul cu o fusta pana la genunchi sau cu o rochie. Fusta poate fi mai lunga decat paltonul in timp ce rochia ar trebui sa fie putin mai scurta. Iti poti sublinia talia cu ajutorul unei curele.

burberry-prorsum1.jpg
burberry-prorsum2.jpg
burberry-prorsum3.jpg
 

 

Texturi


Piele lacuita, PVC-ul, blana si plasticul pot fi regasite pe podium in aceasta toamna. Pielea si PVC-ul pot fi adoptate atat in cazul hainelor, cat si al accesoriilor. Arunca o privire peste colectia Prada pentru sezonul toamna-iarna 2011, unde vei putea observa o rochie de cocktail acoperita in intregime de discuri din plastic. Combina o astfel de rochie cu cizme indraznete si accesorii.

colectie-prada1.jpg
colectie-prada2.jpg
colectie-prada3.jpg
 


Culori si imprimeuri


Culorile pastelate precum si cele puternice sunt la fel de importante in ceea ce priveste trendul inspirat din anii `60. Imprimeurile abstracte si combinate, carourile si bulinele pot fi observate in colectiile Alberta Ferretti si Jean Paul Gaultier.

Cum sa le porti: alege rochii cu imprimeuri geometrice indraznete combinate cu cizme. Sau poarta, de exemplu, o bluza cu diferite imprimeuri combinata cu o fusta sau o pereche de pantaloni si o jacheta.

Foto: Alberta Ferretti; Jean Paul Gaultier

alberta-ferreti.jpg
jean-paulgaultier.jpg
jeanpaul-gaultier.jpg
 


Pantofii


Pantofi stiletto, sandale cu talpa joasa, cizme din piele sau cu toc mic, tot felul de modele inspirate din anii `60 pot fi vazuate pe podium in colectiile de toamna. Poarta-le cu ciorapi colorati si dresuri.

pantofi-fendi1.jpg
pantofi-fendi2.jpg
pantofi-fendi3.jpg
 








Te-ar putea interesa:
  • Tendinte de sezon: Anii `40 sau anii `70?

    In sezonul toamna iarna 2011/2012, sursa de inspiratie a designerilor oscileaza intre anii `70, un trend prezent constant in ultimele sezoane pe podium, si deceniul anilor `40, mai putin exploatat.

  • Trend de toamna: bulinele

    Sezonul toamna-iarna 2011-2012 aduce cu sine niste elemente surprinzatoare in moda. Cel mai in voga trend in aceasta toamna il reprezinta bulinele.

  • Trend in toamna - rochitele!

    Indiferent de anotimp sau de vremea de afara, de locul si de evenimentul la care trebuie sa participi, rochia este elementul feminin de baza, care te salveaza intotdeauna! Scurta, medie sau lunga, de zi sau de seara, rochia face parte din viata ta, mai mult decat ai crede!

  • Trend in toamna - puloverele

    Din mohair, lana sau bumbac, puloverul constituie o piesa vestimentara de baza in zilele friguroase ale toamnei. Pufos, moale si extrem de calduros, nu numai ca te ajuta sa scapi de eventualele raceli, dar si sa fii trendy si sexy intr-un anotimp capricios.

  • Trend de toamna - Farmecul anilor `40

    Anii `40 au fost marcati de austeritatea razboiului. Perioada a debutat cu vremuri foarte dificile, moda urmand sa infloreasca si sa sufere schimbari radicale spre finalul deceniului. A fost o perioada interesanta pentru moda si foarte multe haine moderne se bazeaza pe stilul anilor `40.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii