Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Bijuterii: 5 tendinte de toamna

Joi, 22 Septembrie 2011
Bijuterii: 5 tendinte de toamnaDaca simti ca nu ai chef de nimic si esti trista, o bijuterie sau un simplu accesoriu iti poate ridica putin moralul. Tendintele sezonului toamna-iarna 2011 sunt pline de bijuterii interesante, dar purtabile.

De la bijuterii epatante care pot scoate in evidenta un o bluza simpla, neagra la diverse modele de cercei, alege stilul preferat care ti se potriveste cel mai bine.

Bijuteriile lucrate in filigran


Un nou trend isi face simtita prezenta si in sezonul toamna-iarna 2011. Se poarta bijuteriile lucrate in filigran, acelea care imita detaliile dantelei, dar de aceasta data si in culori puternice.

1proenza-schouler.jpg
2inel-filigran.jpg
3cercei-filigran.jpg
 


Cercei lungi


Daca se poarta rochiile maxi, foarte lungi, de ce nu am aplica aceeasi regula si in cazul accesoriilor? Cerceii foarte lungi vor atrage cu siguranta atentia. Daca alegi sa porti cercei lungi, nu mai e nevoie sa iti pui ceva la gat.

Nici nu este indicat. Poarta-i cu topuri fara bretele sau cu rochii bustiera. Dau foarte bine pe langa umerii dezgoliti. Si pentru ca efectul sa fie unul total, prinde-ti parul astfel incat cerceii sa fie cei care ies in evidenta.

1oscar-renta.jpg
2cercei-oscar-de-la-renta.jpg
3cercei-lanvin.jpg
 


Detalii naturale din bronz


Detaliile florale nu sunt tocmai noi in moda, dar cutia de bijuterii este imbogatita in acest sezon cu bijuterii in forma de flori, crengi si frunze din epoca de bronz. Alege piese ornamentale care adauga un accent discret si pretios tinutei.

1imagine-lanvin.jpg
2colier-lanvin.jpg
3accesoriu-lanvin.jpg
 


Culori neon


Culorile neon a fost unul dintre principalele tendinte in sezonul primavara-vara 2011, iar in sezonul de toamna trece la bijuterii. Alege accesorii in nuante cat mai puternice si colorate care vor arata bine combinate cu piesele vestimentare nude din sezonul toamna-iarna.

1anna-sui.jpg
2bratara-neon.jpg
3cercei-neon.jpg
 


Bijuterii arhitecturale


Se poarta bijuteriile din metal, colierele din metal la baza gatului, sub forma de gulere sau bratarile fine din metal la cele fixe si mai dure.

Bijuteriile din metal vor da, cu siguranta, un plus de eleganta tinutei tale.

1michael-kors.jpg
2colier-metal.jpg
3colier-metal.jpg
 





Te-ar putea interesa:
  • Tendinte - Bijuterii din sticla de Murano

    Accesoriile au un rol extrem de important de completare a tinutei noastre, avand capacitatea de a scoate din anonimat un outfit sau, dimpotriva de a evidentia posibilele defecte.

  • Bijuterii si accesorii fantezie - Tendinte 2011

    Uita-te si citeste sa vezi care sunt bijuteriile si accesoriile in tendinte din acest an.

  • Toamna 2008 - bijuterii opulente

    Daca in vara lui 2008 la moda au fost bijuteriile viu colorate, in sezonul rece designerii recomanda gablonturile opulente...Sau altfel spus, cu cat sunt mai mari, cu atat sunt mai trendy!

  • Bijuterii trendy in toamna-iarna 2007-2008

    Esti feminina, moderna si stii ca orice bijuterie alcatuieste tinuta ta impecabila. Fie ca este dintr-un material pretios: aur, argint sau din lemn, orice bijuterie aduce un plus de stil tinutei tale.

  • Tendinte culori: curcubeu de toamna

    Esti pregatita de iti aranjezi garderoba pentru sezonul toamna-iarna 2011? Atunci informeaza-te si care sunt culorile in tendinte ale sezonului care urmeaza si alege-le pe cele care crezi tu ca ti se potrivesc cel mai bine.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii