Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

NIVEA VISAGE Q10 Plus – secretul tenului tau pentru prevenirea si reducerea ridurilor

Vineri, 23 Septembrie 2011
ImageDaca tenul tau ar putea alege, ar opta pentru Q10!

Coenzima Q10 reprezinta secretul tineretii tenului. Aceasta se gaseste in mod natural in celulele pielii, avand un rol dublu, atat antioxidant, cat si energizant.


Produsele din gama NIVEA VISAGE Q10 Plus se adreseaza femeilor care au peste 30 de ani si folosesc cel mai de pret secret al tenului - coenzima Q10 - pentru a preveni si reduce ridurile, intr-un mod cu adevarat eficient.

 „Ne dorim ca pielea noastra sa fie frumoasa la orice varsta, iar produsele de ingrijire a tenului sunt cele care trebuie sa ii respecte fiecare nevoie, in functie de varsta”, ne-a povestit dr. Claudia Teodorescu, expert dermatolog NIVEA.

„Rutina de ingrijire a tenului este cu atat mai importanta dupa 30 de ani, cand tenul nostru incepe sa aiba nevoie de produse ce lupta impotriva ridurilor. Incepand cu aceasta varsta, se recomanda respectarea unui regim complet de ingrijire antirid, prin folosirea unor creme speciale pentru zi, noapte si pentru pielea din jurul ochilor”, a adaugat aceasta.

Regim complet de ingrijire antirid NIVEA VISAGE Q10 Plus

Expert in ingrijirea pielii, NIVEA VISAGE Q10 Plus, lupta eficient impotriva ridurilor. Coenzima Q10 actioneaza in straturile de profunzime ale pielii, prin activarea celulelor, ceea ce duce la imbunatatirea structurii acesteia.

NIVEA VISAGE Q10 Plus – secretul tenului tau pentru prevenirea si reducerea ridurilor

Gama NIVEA VISAGE Q10 Plus include produse antirid pentru toate nevoile tenului: de la hidratare pe timpul zilei cu crema de zi antirid NIVEA VISAGE Q10 Plus, la regenerare pe timpul noptii cu crema de noapte antirid NIVEA VISAGE Q10 Plus si pana la ingrijirea speciala a pielii sensibile din jurul ochilor cu ajutorul cremei de ochi antirid NIVEA VISAGE Q10 Plus.

Pentru ingrijirea in timpul zilei:

Investitia in frumusetea si sanatatea tenului nostru inseamna si alegerea unei creme de zi care sa ii ofere tenului pe langa o actiune antirid si protectie UVA si UVB, evitand astfel imbatranirea tenului cauzata de efectele daunatoare ale razelor solare.

Crema de zi antirid NIVEA VISAGE Q10 Plus

NIVEA VISAGE Q10 Plus – secretul tenului tau pentru prevenirea si reducerea ridurilorAvand actiune antirid datorita coenzimei Q10, alaturi de sistem de filtrare UVA si FPS 15, crema de zi antirid NIVEA VISAGE Q10 Plus previne formarea ridurilor noi, reduce ridurile deja existente, in acelasi timp luptand impotriva efectelor daunatoare ale razelor solare. Avand si vitamina E, crema este recomandata tuturor tipurilor de piele.  

Pret recomandat: 45,12 RON (50ml)

Pentru ingrijirea pe timpul noptii:

Nevoile tenului difera, nu numai in functie de varsta dar si de momentul zilei. Astfel, daca ziua tenul nostru are nevoie de creme care sa reprezinte o buna baza de machiaj si care sa dispuna de filtru de protectie UVA/UVB, in timpul noptii, tenul nostru are nevoie de o crema care sa ii asigure regenerarea necesara.

Noaptea, pielea este mai receptiva la ingredientele hidratante, cremele avand astfel un efect mai puternic, iar tenul are nevoie de o crema care sa aiba in acelasi timp atat proprietati hidratante cat si regenerante.

Crema de noapte antirid NIVEA VISAGE Q10 Plus

NIVEA VISAGE Q10 Plus – secretul tenului tau pentru prevenirea si reducerea ridurilorCrema de noapte antirid NIVEA VISAGE Q10 Plus improspateaza tenul pe timpul noptii si ii sustine capacitatea de regenerare luptand impotriva ridurilor, datorita coenzimei Q10. Pentru o hidratare profunda, crema contine si Panthenol, regenerand astfel celulele pielii, pentru ca tenul sa fie mai tanar si mai catifelat.

Pret recomandat: 45,12 RON (50ml)

Pentru ingrijirea ochilor:


NIVEA VISAGE Q10 Plus – secretul tenului tau pentru prevenirea si reducerea ridurilorPielea din jurul ochilor este subtire si sensibila. Aceasta zona este fotosensibila, fotoexpusa si reactioneaza mai usor la factorii de mediu, in special la vant si poluare, avand nevoie de o ingrijire speciala.

Crema de ochi antirid NIVEA VISAGE Q10 Plus


Crema de ochi antirid NIVEA VISAGE Q10 Plus protejeaza pielea din jurul ochilor de imbatranirea datorata expunerii la soare - prin filtrele UVA/UVB, reduce cearcanele si are o textura usoara, fara parfum, fiind absorbita rapid in piele si catifeland-o in mod vizibil.  

Pret recomandat: 38,38 RON (15ml)

Pe langa acestea, gama NIVEA VISAGE Q10 Plus mai include urmatoarele produse:


Lapte demachiant antirid NIVEA VISAGE Q10 Plus - pret recomandat: 22,16 RON (200ml)

Crema de zi antirid cu textura usoara NIVEA VISAGE Q10 Plus - pret recomandat: 45,12 RON (50ml)

Crema de zi antirid coloranta NIVEA VISAGE Q10 Plus Tinted - pret recomandat: 45,12 RON (50ml)

Roll-on de ochi antirid NIVEA Visage Q10 Plus - pret recomandat: 38,38 RON (10ml)


Te-ar putea interesa:
  • Ingrijirea tenului pentru fumatoare

    O femeie fumatoare va prezenta mai multe probleme ale tenului decat o nefumatoare, iar ingrijirea trebuie sa fie mai profunda si mai profesionista.

  • Trucuri pentru Machiajul Tenului deschis

    Krysten Ritter, cunoscuta pentru bretonul si tenul ei deschis, este deja o experta in alegerea culorilor pentru machiaj potrivite nuantei ei de ten. Cum aceasta demonstreaza de fiecare data, secretul este sa alegeti nuante calde, usor transparente si sa va puneti in evidenta nuanta deschisa a tenului.Mai jos gasiti cateva sfaturi pentru un machiaj reusit in cazul in care aveti un ten deschis.In cazul fondului de ten, chiar daca tenul este deschis, alegeti unul care sa fie in aceasi nuanta pentru a nu aparea un contrast dizgratios.Daca aveti un ten fara imperfectiuni folositi o baza de machiaj usor trasparenta care sa dea doar putin luciu tenului.

  • Masti faciale pentru reimprospatarea tenului

    Daca ai nevoie de masti faciale simple si ieftine pentru reimprospatarea fetei, citeste in continuare cum le poti prepara chiar tu, singura, acasa. Foloseste ingrediente organice sa iti revitalizezi tenul si sa ai o piele radianta.

  • Ingrijirea tenului - solutii pentru ten gras

    Printre cele mai intalnite probleme in ceea ce priveste tenul se numara si tenul gras. Mai mult de jumatate dintre femei se confrunta cu aceasta problema si nu stiu la ce remedii sa apeleze. Astazi vom discuta despre aceasta afectiune si voi incerca sa va ofer cateva solutii.

  • Machiaj – ponturi pentru machiajul tenului deschis la culoare

    Sfaturi practice pentru punerea in valoare a tenului deschis la culoare. Ce trebuie si ce nu trebuie sa folosesti cand ai tenul deschis.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii