Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Stil de vedeta, Rosie Huntington Whiteley

Joi, 03 Noiembrie 2011
Stil de vedeta, Rosie Huntington WhiteleyCu toate ca multa lume a fost sceptica referitor la cea care i-a luat locul lui Megan Fox in noul Transformers, iata ca Rosie Huntington le-a dat peste nas carcotasilor. Englezoaica se mandreste cu un fizic de invidiat si o cariera de succes in modelling.

Anii petrecuti pe podiumurile de moda si-au spus cuvantul, tanara actrita avand un simt deosebit al modei. Alegerile facute, atat pe covorul rosu cat si in viata de zi cu zi, au primit recenzii pozitive din partea criticilor.


Paparazzi au surprins-o de cele mai multe ori in tinute casual insa foarte bine calculate si gandite. De exemplu, vedeta a apelat la o pereche de blugi skinny de culoare inchisa, o jacheta cu o croiala cel putin interesanta, in special in zona umerilor si un top intr-o nuanta placuta de gri, decoltat insa fara sa ii transforme tinuta intr-una vulgara.

Botinele din piele intoarsa sunt in mare trend in acest sezon, iar Rosie stie acest lucru, fiind in cazul de fata pata de culoare ce completeaza tinuta. Geanta xl se potriveste foarte bine cu intreaga tinuta, armonizand-o din punct de vedere cromatic. Cat despre accesorii, vedeta a apelat la o pereche de ochelari de soare, mereu in voga, indiferent de anotimp.

Stil de vedeta, Rosie Huntington Whiteley

Pentru zilele putin mai calduroase de toamna cea de-a doua tinuta casual a lui Rosie poate sa fie o sursa de inspiratie pentru multe fashioniste. Elementele sunt simple:  o pereche de blugi skinny albastri, un tricou alb, cat mai simplu si o vesta din blana ecologica cu un imprimeu funky. Cat despre accesorii, alege si tu o geanta xl intr-o culoare puternica dar mata. Ca si incaltaminte, Rosie alege tot botinele din piele intoarsa, insa de data aceasta s-a orientat spre o pereche  gri cu platforme.

Stil de vedeta, Rosie Huntington Whiteley

Pe covorul rosu insa, lucrurile stau cu totul altfel. Rosie prefera rochiile cu croiala clasica, precum cea de la premiera ultimului film Transformers din Londra. Frumoasa actrita a apelat la o rochie fara bretele, neagra,pe corp, in stilul vechiului Hollywood. Cu toate ca Rosie n-a apelat la prea multe accesorii, cu o astfel de rochie nu i-a fost deloc greu sa iasa din multime.

Stil de vedeta, Rosie Huntington Whiteley

Pentru un alt eveniment de covorul rosu, vedeta a apelat la o rochie care cu siguranta a intors multe capete. Rochia alba, simpla si cuminte in fata, fara decolteu, cu croiala dreapta, maneci lungi  insa cu intregul spate decupat. Rosie a ales un plic cu animal print cu stil si bun gust iar pantofii cu toc inalt ii evidentiaza picioarele de zeita.

Stil de vedeta, Rosie Huntington Whiteley

Se spune ca femeile adorate de barbati nu sunt pe placul altor femei insa, in cazul lui Rosie Huntington, cred ca suntem toate de acord ca situatia e diferita.

Autor: Patricia Ter

Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii