Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Stil de vedeta, Selena Gomez

Vineri, 16 Decembrie 2011
Stil de vedeta, Selena GomezSelena Gomez are la doar 19 ani un stil de vedeta bine definit si dat de multe ori ca exemplu de urmat!

Astazi va voi prezenta patru tinute diferite, doua de zi si doua de seara, pentru a va face o idee minima legata de stilul ei si, de ce nu, pentru a va inspira in alegerile vestimentare din viitor.

Incepem cu o tinuta excelenta pentru zilele friguroase. Selena poarta o bluza in dungi orizontale late, alb negru, o pereche de blugi skinny si un palton camel, gros, cu croi clasic, pe talie.

Cizmele scurte maro, sunt in stilul cizmelor de cowbow, in varianta mai stylish. Un accesoriu practic si foarte chic, folosit de vedeta este fularul kaki, purtat cu stil.

Stil de vedeta, Selena Gomez

Urmatorul outfit ales de Selena este tot din categoria stilului casual, de data aceasta purtand o bluza bleu deschis simpla, dintr-un material subtire, o pereche de blugi skinny si un cardigan gri, ce se leaga cu un cordon in talie.

Cizmele camel, lungi si comode, cu talpa joasa, se imbina foarte bine cromatic cu restul tinutei.

Stil de vedeta, Selena Gomez

Trecem la aparitiile mele preferate, cele de pe covorul rosu... Selena Gomez uimeste prin fiecare aparitie oficiala, reusind de fiecare data sa-si evidentieze frumusetea cu care a fost inzestrata, cu ajutorul hainelor si prin alegerea accesoriilor potrivite, printr-un stil de vedeta impecabil.

Tinuta pe care vi-o prezint si recomand este ca scoasa din povesti. Selena poarta o rochie superba dintr-un satin pretios, intr-o nuanta de alb murdar lucios. Rochia are croi drept, este asimetrica, in fata fiind mai scurta, dezvelind un picior, iar in spate, rochia are o mica trena.

Accesoriile sunt discrete, constand intr-o pereche de cercei lungi, o gentuta si o pereche de sandale in aceeasi nuanta cu rochia, asortate perfect.

Stil de vedeta, Selena Gomez

Tinuta finala este inspirata din filmul "Black Swan", rochita alba din dantela, cu voal aplicat, aduce foarte mult cu vestimentatia balerinelor.

Rochia este mini, cu spatele gol, reusind sa faca senzatie cu ea la EMA 2011...Pantofii crem cu aplicatii pretioase se imbina perfect cu delicatetea rochiei, la fel si plicul.

Un detaliu de contrast consta in culoarea neagra a lacului de unghii, efectul fiind si mai puternic. Wow, intr-un sens mai mult decat pozitiv!

Stil de vedeta, Selena Gomez

Un nou stil de vedeta demn de urmat, ne-a fost prezentat de catre frumoasa Selena Gomez, iar cateva tinute chiar ar trebui luate in considerare...

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • Selena Gomez are un nou look!

    Selena Gomez a avut nevoie de o schimbare de look si de stil , asa ca s-a hotarat sa se tunda si sa-si vopseasca parul.

  • Tinutele Saptamanii cu Selena Gomez, Kate Mara si alte Vedete

    O noua saptamana s-a incheiat, ceea ce inseamna ca ti-am pregatit din nou tinutele saptamanii, ce consta in 5 surse de inspiratie in stiluri diferite, pentru ocazii diferite.

  • Stil de vedeta, Sui He

    Daca majoritatea manechinelor au un stil de vedeta rock'n'roll, iata ca exceptiile ies mult in evidenta. Cu toate ca sunt o mare fana a stilului rock'n'roll, trebuie sa va marturisesc sa simteam nevoia de o pauza de la negru si articolele vestimentare din piele.

  • Stil de vedeta, Fergie

    Ca stil de vedeta, Fergie s-a remarcat deseori prin extravaganta si prin stilul nonconformist, cel putin cand a venit vorba de aparitiile artistice cu Black Eyed Peas. Uneori a facut alegeri nepotrivite, insa majoritatea tinutelor o reprezinta si ii exprima personalitatea complexa...

  • Stil de vedeta: Megan Fox

    In articolul de astazi m-am gandit sa vorbim despre vedete si aparitiile lor pe covorul rosu si ce putea fi mai potrivit decat Gala Premiilor Globurile de Aur.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii