Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tinutele saptamanii cu Gwen Stefani si alte vedete

Vineri, 30 Decembrie 2011
Tinutele saptamanii cu Gwen Stefani si alte vedeteIn aceasta saptamana am hotarat sa avem o gama mai larga de tinute. Fie ca e vorba de rochii de seara sau tinute casual cu jeansi, sugestiile vedetelor sunt practice in aceasta perioada.

Tinutele saptamanii sunt oferite de aceasta data de vedete pe care le-am mai avut la aceasta rubrica, precum Rosie Huntington Whiteley, Charlize Theron , Jessica Alba, Gwen Stefani si Julianne Moore.

Stilul casual purtat de Rosie Huntington Whiteley este cu siguranta unul foarte bine studiat. Faptul ca vedeta a aparut tot mai des la rubricile "Best dressed" in cele mai mari reviste de moda, nu mai mira pe nimeni, fotomodelul avand tinute mereu puse la punct cu o atentie deosebita acordata detaliilor.

Rosie poarta o bluza simpla, neagra si usor transparenta in partea de sus, restul bluzei fiind dintr-un material mat gri. Bluzei i se adauga o pereche de blugi skinny, o jacheta din piele in nuanta camel, si cizme scurte, cu toc gros, din piele intoarsa bej prafuit.

Accesoriile fac diferenta, iar fotomodelul a stiut acest lucru, atunci cand a ales o esarfa cu imprimeu de leopard si o geanta postas din piele neagra. Ochelarii de soare completeaza look-ul casual chic perfect, Rosie aratand cum altfel, decat exceptional...

Tinutele saptamanii cu Gwen Stefani si alte vedete

Jessica Alba a fost si ea tot mai prezenta cand a venit vorba de tinutele saptamanii. Desi mereu a optat pentru simplitate, tinutele ei nu au fost monotone sau banale. Iata ca si stilul casual sugerat de Jessica poate sa fie extraordinar de comod si stylish in acelasi timp.

Frumoasa actrita poarta un pulover alb, simplu, o pereche de blugi skinny suflecati pana deasupra gleznelor si pantofi sport in stil oxford asortati perfect cu geanta in stil postas, avand aceeasi gama de culori.

Detalii ca ciorapii colorati sau bratarile de pe mana dau un aer jucaus tinutei, Jessica reusind inca o data sa fie un exemplu de urmat prin acest outfit.

Tinutele saptamanii cu Gwen Stefani si alte vedete

Gwen Stefani este fara dar si poate o adevarata maestra cand vine vorba de imbinari interesante de stil. Desi predomina stilul casual si in tinuta actuala, Gwen foloseste elemente neconventionale, in stilul ei obisnuit.

Gwen poarta un pulover lung negru, o pereche de pantaloni albi cu imprimeu negru, cizme negre in forma clasica, lungi, cu talpa joasa si o jacheta neagra din piele.

Tinuta aparent sobra, este "inveselita" de catre geanta rosie tip postas si fularul in carouri rosii, Gwen oferind din nou un exemplu pozitiv demn de luat in seama!
Tinutele saptamanii cu Gwen Stefani si alte vedete


Julianne Moore face parte din categoria femeilor care refuza sa isi arate varsta si reusesc din plin acest lucru, pe cale naturala, fara interventii chirurgicale. Actrita a purtat pe covorul rosu o rochie sofisticata, eleganta si sexy, neagra dintr-un material tare in genul stofei, mat, cu un detaliu asimetric de dantela neagra suprapusa peste un material subtire in nuanta de nud.

Manecile lungi si lungimea trecuta de genunchi sunt detalii care nu fac decat sa o intinereasca pe vedeta, fara ca aceasta sa aiba piele multa la vedere. Rochia este accesorizata cu o pereche de  sandale negre, cu platforma inalta si toc stiletto si o geanta plic simpla.

Bijuteriile sunt discrete si elegante, Julianne optand pentru cercei cu pietre pretioase si doua inele asortate perfect...

Tinutele saptamanii cu Gwen Stefani si alte vedete

Avand numeroase aparitii pe covorul rosu datorita proiectelor cinematografice recente, Charlize Theron le taie tuturor rasuflarea prin tinutele sale de pe covorul rosu. Cu toate ca vedeta a fost deseori prezenta cand a venit vorba de tinutele saptamanii, nu putem spune ca ne-am plictisit de aparitiile sale glam.

Charlize poarta o rochie alb-negru, stretch, simpla, cu decolteu adanc in forma de"V" si sandale negre, legate cu barete subtiri in jurul gleznei.

Vedeta n-are nevoie de accesorii la un asemenea look, actrita apeland doar la o pereche de cercei discreti dar pretiosi, intocmai ca si tinuta sa. Detaliile precum machiajul si coafura nu fac decat sa-i intregeasca look-ul fabulos de diva.

Tinutele saptamanii cu Gwen Stefani si alte vedete

Asadar, 5 vedete cu statut de "style icon" ne-au oferit tinutele saptamanii, ocazie cu care am luat cateva notite pentru a evita inevitabila lipsa de inspiratie...

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta


Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii