Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Actritele din Gossip Girl sunt muze pentru designeri, partea a II-a

Marti, 31 Ianuarie 2012
Actritele din Gossip Girl sunt muze pentru designeri, partea a II-aLeighton Meester este vazuta ca o noua Audrey Hepburn, in mare parte datorita personajului ei din Gossip Girl, Blair considerand-o pe Audrey o zeitate.

Ca o mica zeitate a stilului este vazuta si Leighton Meester de multi designeri, actrita apropiindu-se tot mai mult de stilul personajului sau din Gossip Girl, trecand de la denim la matase. Un schimb, destul de reusit, as spune eu...

Nu a surprins pe nimeni colaborarea lui Leighton cu Vera Wang pentru parfumul Lovestruck, in special datorita faptului ca stilurile celor doua se potrivesc perfect, Leighton fiind imaginea perfecta pentru orice produs Vera Wang.

Designer-ul a afirmat ca Leighton este una dintre cele mai pozitive persoane pe care a avut ocazia sa le cunoasca, optimismul fiind o sursa de inspiratie pentru faimoasa creatoare de moda.

Actritele din Gossip Girl sunt muze pentru designeri, partea a II-a

John Galliano este un alt admirator al clasei si stilului personal al lui Leighton. Cu toate ca Galliano este cunoscut ca fiind un adevarat excentric printre designeri, stilul lui Leighton a fost o sursa de inspiratie pentru creatorul de moda... Cu asemenea muze, nu e de mirare ca are creatii de elita...

Actritele din Gossip Girl sunt muze pentru designeri, partea a II-a

In sfarsit, am ajuns la designer-ul meu preferat, Marc Jacobs, cel care a insistat ca personajul lui Leighton sa-i imbrace creatiile facute special pentru rol. Adevarul este ca tinutele Marc Jacobs sunt cele care i se potrivesc cel mai bine personajului Blair Waldorf.

Cand vine vorba de evenimentele din viata reala, Marc este din nou o alegere excelenta, Leighton aratand mereu impecabil atunci cand domnul Jacobs contribuie la tinuta divei. Personal, le urez sa intretina aceasta relatie cat se poate de mult!

Actritele din Gossip Girl sunt muze pentru designeri, partea a II-a

Leighton a cucerit cei mai mari designeri fara sa depuna eforturi considerabile. A folosit ingrediente ca naturaletea, bunul simt si bunul gust iar rezultatul final este uimitor si impresionant pentru oricine...

Clasa, stil, feminitate si...iar stil.

Prima parte o gasesti aici.


Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii