Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

5 cupluri cu stil: mama-fiica

Joi, 08 Martie 2012
5 cupluri cu stil: mama-fiicaDe cand eram micute, "imprumutam" stilul mamei, fie ca-i probam pantofii, rochiile din matase sau elegantul ruj rosu. Crescand ne-am format propriul stil , insa mama a ramas mereu o sursa de inspiratie pentru fiecare dintre noi.

Vedetele sunt fiinte umane (chiar daca tindem sa uitam acest lucru), avand nevoie de prezenta mamei in viata lor. Am pregatit 5 exemple de admirat in relatiile dintre mame si fiice.

Asemanarea dintre Gwyneth Paltrow si mama sa, Blythe Danner este izbitoare. Ambele sunt blonde cu ochi albastri, talentate, cu cariere de succes in cinematografie si cu o relatie ideala mama-fiica...

5 cupluri cu stil: mama-fiica

"Fetele" lui Ozzy Osburne nu seamana foarte mult din punct de vedere al look-ului, insa Kelly mosteneste caracterul vulcanic al lui Sharon. Acest lucru a creat anumite tensiuni in familia Osburne, insa totul a fost o chestiune de timp, pana cand s-au ameliorat toate conflictele. Mai pe scurt, Kelly a trecut de adolescenta, iar acum sunt nedespartite!

5 cupluri cu stil: mama-fiica

Lourdes, fiica Madonnei o mosteneste pe diva in tot: de la fizic la atitudine si fler in materie de afaceri. Lumea ar trebui sa se pregateasca pentru o noua Madonna, in persoana lui Lourdes, iar acest lucru nu poate sa fie decat extrem de captivant pentru public...

5 cupluri cu stil: mama-fiica

Donatella si Allegra Versace sunt mostenitoarele a 70% din imperiul Versace. Donatella este implicata trup si suflet in afacerea familiei, pe cand Allegra ia lectii serioase de actorie...

5 cupluri cu stil: mama-fiica

Cuplul meu preferat mama-fiica este format din Goldie Hawn si Kate Hudson. Ambele sunt revoltator de frumoase, amuzante si talentate. Daca mai punem la calcul si faptul ca au o relatie extrem de apropiata, putem spune cu mana pe suflet ca sunt doua femei cu adevarat norocoase fiindca se au una pe cealalta.

5 cupluri cu stil: mama-fiica

Asadar, stilul, carisma, talentul, look-ul si caracterul se mostenesc, iar cele 5 cupluri de mama-fiica sunt exemplele perfecte ce confirma cele spuse.

Autor:Patricia Ter
Sursa foto: Hepta



Te-ar putea interesa:
  • 14 cupluri pline de stil pe covorul rosu al Premiilor Oscar 2012

    Timp de un an, asteptam cu sufletul la gura sa vedem ce vor purta doamnele Hollywwod-ului la decernarea Premiilor Oscar, insa jumatate din distractie se rezuma la observarea costumelor elegante in care se imbraca perechile lor. Impreuna, fiecare dintre aceste cupluri au o doza de stil dubla. De la eleganta stralucitoare a lui Stacy Keibler si a lui George Clooney pana la farmecul de old Hollywood a lui Natalie Portman si Benjamin Millepied, ca sa nu mentionam sosirea extrem de sexy a lui Brad Pitt si a Angelinei Jolie, v-am adunat cuplurile noastre preferate care lumineaza brat la brat covorul rosu al Premiilor Oscar.

  • 6 Cupluri celebre cu acelasi Hairstyle

    Cuplurile de la Hollywood au adoptat de ceva timp un trend pe partea de hairstyle: coafurile asortate.

  • Beyonce-Jay Z - unul dintre cele mai bogate cupluri din industria de divertisment

    Beyonce si Jay-Z au castigat impreuna 122 de milioane de dolari in perioada iunie 2008 - iunie 2009, devenind astfel cuplul de vedete cu cele mai mari castiguri din industria de divertisment, potrivit unui clasament intocmit de revista Forbes, informeaza hollywoodreporter.com.

  • Fiica lui Kurt Cobain va debuta in muzica

    Frances Bean Cobain - fiica regretatului Kurt Cobain, fostul solist al trupei Nirvana, si a solistei rock Courtney Love - isi va face debutul in muzica cu ocazia unui proiect al solistei formatiei Dresden Dolls, informeaza new.music.yahoo.com.

  • Fiica lui Lenny Kravitz are rol in serialul "Californication"

    Zoë Kravitz, fiica rockerului Lenny Kravitz, va juca in cel de-al patrulea sezon al serialului de televiziune "Californication", informeaza allocine.fr.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii