Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

4 idei pentru un look de seara

Joi, 15 Martie 2012
4 idei pentru un look de searaSunt seri in care fardul vostru in nuanta maro si fardul de obraji roz nu mai este suficient.

Asa ca ne-am gandit sa luam cateva sfaturi de la artistii make-up, care sa va revitalizeze look de seara in acest sezon.










Pleoape Glossy

Cand va pregatiti de o iesire in oras, pleopele lucioase sunt cea mai simpla alegere. Doar aplicati cu degetul pe pleoape putin balsam de buze sau un luciu care sa nu fie lipicios.

”Puteti aplica balsamul peste fardul de pleoape sau direct pe pleoapa, acest look va va da un fler aparte la o iesire de seara” spune make-up artistul A.J. Crimson care lucreaza cu mai multe vedete printre care si Hilary Duff.

Pentru un look putin mai romantic, puteti aplica un luciu in nuanta roz, iar A.J. ne sfatuieste sa aplicam acelasi gloss si pe buze, pentru un aspect uniform.

4 idei pentru un look de seara

Obraji de Drama-Queen

“Mai mult, este mai bine in acest sezon, mai ales pentru un look de seara” spune Matthew Niagara, makeup artist. Acesta sugereaza folosirea unui blush spuma pentru obraji, pentru a obtine un look mai actual. Aplicati-l cu o pensula pentru obraji, urmand linia obrajilor inspre ureche.

Daca doriti un look mai indraznet, aplicati banda adeziva pe obraji ca sa obtineti o aplicare mai clara, dupa aplicare dezlipiti banda adeziva si estompati usor blush-ul. Cat despre nuanta va recomandam sa folositi o nuanta mai indrazneata decat de obicei, puteti incerca fucsia sau tangerine.

4 idei pentru un look de seara

Ochii de pisica

Puteti sa obtineti usor acest look sexi si usor dramatic pe care il are aici Nicole Richie. Folositi creionul dermatograf in nuanta neagra si insistati de la baza genelor pana la coltul extern al pleoapelor, unde sa terminati printr-o “coada de randunica”.

Pentru final aplicati un mascara negru pentru volum. “Imi place mult cum arata dermatograful fara fard de pleoape” a spus makeup artistul Pati Dubroff, care a sugerat sa incercam si creioane dermatografe in nuante gri, smarald sau sau mov.

4 idei pentru un look de seara

Buze rosii lucioase

In loc sa folositi doar rujul rosu, aplicati peste acesta un luciu de buze. Va da un aer modern si multidimensional look-ului vostru. Puteti sa folositi si luciul de buze direct in aceasta nuanta, depinde de textura fiecaruia.

4 idei pentru un look de seara

Sper ca veti obtine un look fabulous folosid aceste sfaturi, mai ales ca se apropie weekend-ul.

Autor: Adriana Trifa
Sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • 4 idei de look-uri pentru weekend

    Pentru ca tot se apropie sfarsitul de saptamana, ne-am gandit ca ati avea nevoie de putina inspiratie, asa ca am ales pentru voi patru look-uri direct din prezentarile de moda. Suntem sigure ca o sa va placa!

  • Idei de tinute pentru weekend

    Luna noiembrie este una dintre cele mai frumoase perioade ale toamnei. Romantice, melancolice, noi, femeile, trebuie sa aratam bine indiferent de vremea de afara.

  • 3 idei noi pentru unghiile tale

    Am decis sa furam trei idei noi pentru unghiile voastre direct de la Saptamana Modei din New York: buline din prezentarea “Kate Spade”, un look multicolor de la Cynthia Rowley si o tehnica de aplicare ciudata, dar cool de la M. Patmos.

  • 5 idei pentru un Look sportiv de Primavara

    Designeri precum Joseph Altuzarra, Alexander Wang, Stella McCartney si Rag & Bone si-au etalat latura sportiva in sezonul de primavara 2012, prezentand un look sportiv: hanorace de neopren, topuri, pantaloni de alergat, pulovere cu gluga si chiar cateva piese tropicale pentru surf. Ideea stilizarii unor forme mai puternice si a unor materiale mai rezistente cu piese mai feminine pare sa fie foarte buna. Gandeste-te la jachete retro purtate peste rochii usoare, la pantaloni scurti din nylon asortati cu accesorii albe moderne si la jachete de baseball purtate cu blugi si platforme.

  • 12 idei de cadouri pentru o fahionista

    O fashionista nu poate fi multumita cu usurinta. Ea a vazut tot si vrea tot. Ea este inconjurata de Givenchy, Giles si Gimabattista Valli in fiecare zi, la birou, acasa, peste tot.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii