Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Stil de vedeta, Sui He

Luni, 19 Martie 2012
Stil de vedeta, Sui HeDaca majoritatea manechinelor au un stil de vedeta rock'n'roll, iata ca exceptiile ies mult in evidenta. Cu toate ca sunt o mare fana a stilului rock'n'roll, trebuie sa va marturisesc sa simteam nevoia de o pauza de la negru si articolele vestimentare din piele.

Stilul lui Sui He este exact gura de aer proaspat de care aveam nevoie, dupa o iarna grea. Sui He ne va prezenta cateva tinute in ton cu primavara ce se apropie cu timiditate...




Incepem cu o rochie scurta superba in nuanta de albastru cobalt, evazata, menita sa accentueze talia, botine negre din piele intoarsa cu platforma nu foarte inalta si o geanta incapatoare din piele neagra. Simplu, nu?

Stil de vedeta, Sui He

Da, din nou culoare! De aceasta data, Sui a apelat la o bluza tricotata, cu decolteu in V, cu o croiala asimetrica, mai scurta in fata, o pereche de pantaloni skinny, ghete cu talpa groasa din piele intoarsa si aceeasi geanta incapatoare din piele.

Stil de vedeta, Sui He

Un trench rosu cu maneci 3/4 are un efect chic si stylish. Iar daca pe sub acesta porti, de exemplu, o rochie neagra din piele, cu maneci lungi, efectul este de doua ori mai chic. Incearca si tu o astfel de combinatie pentru a obtine un stil de vedeta veritabil!

Stil de vedeta, Sui He

Ador persoanele care aduc primavara si prin tinutele lor, iar dupa cum ati observat, Sui Hen face parte din categoria persoanelor ce iubesc culoarea! De data aceasta, manechinul poarta o rochie lejera, scurta, cu croi drept, pliuri si...culori intense: bleumarin, oranj, fuchsia si roz nud. Daca te tenteaza acest look, apeleaza mai degraba, la o pereche de balerini nud. Efectul este mai stylish!

Stil de vedeta, Sui He

Sui He a prezentat un stil de vedeta din care te poti inspira in orice moment. Indiferent ca e iarna sau vara, culorile tari au un farmec aparte de care trebuie sa profiti! In functie de culorile care ti se potrivesc, indrazneste sa faci combinatii de stiluri neobisnuite in aceasta primavara!

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • Stil de vedeta, Zoe Saldana

    O actrita desavarsita, talentata, nominalizata la Oscar, un model pentru tinere si cu o pasiune pentru moda. Acestea sunt doar cateva cuvinte care o descriu pe frumoasa Zoe Saldana.

  • Stil de Vedeta, Rita Ora

    Rita Ora este artista "Hot right now", atat datorita talentului incontestabil de care a dat dovada, cat si datorita look-ului nonconformist pe care il prezinta.

  • Stil de vedeta, Megan Fox (II)

    Cand ma gandesc la un stil de vedeta, stilul lui Megan Fox nu este neaparat prioritar la capitolul "recomandari". Vedeta este mai mereu vazuta in pantaloni de trening, un tricou larg, slapi si o sapca.

  • Stil de Vedeta, Liz Cherkasova

    Liz Cherkasova este un nume cunoscut in lumea bloggerilor de moda iar astazi ne va prezenta un stil de vedeta original, plin de creativitate, feminin si tres chic! Liz se remarca printr-un simt estetic extrem de dezvoltat ce uimeste prin fiecare aparitie.

  • Stil de vedeta, Eva Mendes

    Sa ai un stil de vedeta devine din ce in ce mai usor, mai ales datorita faptului ca si vedetele sunt “victime ale modei”, ca si noi! Vedeta care ne va preda lectia de stil astazi, este nimeni alta decat focoasa Eva Mendes!

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii