Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

10 idei de manichiura de la Saptamana Modei, partea II

Miercuri, 21 Martie 2012
10 idei de manichiura de la Saptamana Modei, partea IISaptamana Modei este o sursa inspirationala atat in materie de vestimentatie si machiaj, cat si in manichiura.

Acest an a fost foarte creativ in acest domeniu, de la unghii sushi si sclipici, la varfuri colorate si manichiura frantuzeasca pana la culori noi si interesante.

Asa ca am decis sa va impartasim si voua cateva idei de la prezentari:




David Koma

Prezentarea David Koma a avut ca sursa de inspiratie ogarii, astfel ca artistul de unghii Marian Newman a vrut sa creeze un look care sa fie in cuvientele lui: “regal, chic, indraznet si puternic”.

10 idei de manichiura de la Saptamana Modei, partea II

Creatures of the Wind


Pentru a crea nuanta de verde mat de la prezentarea Creatures of the Wind, specialistii au aplicat doua starturi de oja intr-o nuanta gri-verzui peste care au aplicat un strat de verde menta.

10 idei de manichiura de la Saptamana Modei, partea II

 Karen Walker


Manichiura de la Karen Walker intr-o nuanta inchisa de albastru marin a fost obtinuta prin aplicarea unei oje in nuanta “midnight sapphire” peste care s-a aplicat un strat de oja transparenta extrem de lucioasa.

10 idei de manichiura de la Saptamana Modei, partea II

Fred Butler

Probabil cele mai interesante unghii de la Saptamana Modei au fost cele a lui Fred Butler, care l-a insarcinat pe specialistul in unghii Minx sa creeze manichiura "Bento Box", unghii false care imita sushi.

10 idei de manichiura de la Saptamana Modei, partea II

The Blonds

Artista in materie de unghii Kristina Estabrooks si echipa ei au petrecut mai mult de 130 de ore sa creeze manual aceste unghii pentru “The Blonds”. Acestia au folosit de la sclipici si cristale pana la piele si sticla maruntita la designul unghiilor.

10 idei de manichiura de la Saptamana Modei, partea II

Noua ni se par interesante aceste manichiuri si ne gandim sa punem in aplicare cateva dintre aceste idei. Voua cum vi s-au parut?

Autor: Adriana Trifa
Sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • 10 idei de manichiura de la Saptamana Modei, partea I

    Saptamana Modei este o sursa inspirationala atat in materie de vestimentatie si machiaj cat si in manichiura. Acest an a fost foarte creativ in acest domeniu, de la unghii sushi si sclipici, la varfuri colorate si manichiura frantuzeasca pana la culori noi si interesante. Asa ca am decis sa va impartasim si voua cateva idei de la prezentari:

  • 4 Idei pentru o Manichiura in Culori fluorescente

    Nu stiu daca stiti ca manichiura in culori fluorescente este posibil sa devina un trend in aceasta vara, asa ca ne-am gandit sa va dam 4 idei pentru realizarea unei astfel de manichiuri, luate de pe Pinterest.Buline, dungi sau doar oja simpla, sigur veti gasi una care sa se potriveasca stilului vostru.

  • Saptamana modei la Roma - AltaRomAltaModa

    Festivalul de moda AltaRomAltaModa este principalul eveniment de pe scena designului vestimentar care are loc zilele acestea in Italia.

  • Genti de la Saptamana Modei - Alexander Wang

    Cu toate ca intreaga linie vestimentara a lui Alexander Wang creste pe zi ce trece, el prezinta din ce in ce mai putine genti la prezentarile de moda. In colectia de toamna 2012, Alexander Wang, a prezentat atatea accesorii cat sa ne facem o idee la ce sa ne asteptam in toamna, dar prea putine ca sa ne satisfaca curiozitatea.

  • Saptamana modei de la Milano – moda masculina

    Etapa esentiala a modei masculine, saptamana modei incepe pe data de 18 iunie in capitala Lombarda. Desfasurata pe parcursul a patru zile, aceasta etapa lanseaza tendintele in materie de moda pentru barbati pentru sezonul primavara-vara 2012.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii