Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

5 culori feminine de primavara pe care sa le adaugi in garderoba ta

Luni, 26 Martie 2012
5 culori feminine de primavara pe care sa le adaugi in garderoba taDaca analizam prezentarile de primavara 2012 este destul de dificil sa alegem cele mai remarcabile nuante.

Insa acest lucru nu ne va opri din a purta cele mai feminine, luminoase si magulitoare culori de primavara pentru siluetele noastre.

Am adunat cateva optiuni universal valabile si versatile din prezentarile de primavara pentru a le incerca.

Prima alegere: doze de violet. Nuantele secundare cool de mov si levantica evidentiaza caldura tenului tau precum si culoarea ochilor, iar culoarea este extrem de feminina.

Urmareste mai jos paletele de culori de primavara alese de noi si afla cum le poti potrivi in garderoba ta.

Verde menta


5 culori feminine de primavara pe care sa le adaugi in garderoba ta

Vera Wang, Tibi, Tory Burch

Aceasta nuanta va vraji pe oricine. Culoarea verde este usoara, luminoasa si arata extraorinar pe materiale transparente si usoare. Poarta nuanta ta preferata intr-o rochie in stil grecesc sau pe elemente separate, precum o fusta maxi lunga sau o camasa.

Nuante de mov


5 culori feminine de primavara pe care sa le adaugi in garderoba ta

Rag & Bone, Richard Chai, Jen Kao

Violetul este magulitor pentru orice nuanta de ten, iar culorile complementare iti vor evidential culoarea ochilor. Asorteaza o rochie violet in stilul anilor ’30 cu o pereche de pantofi de inspiratie masculina sau adauga o doza de violet tinutei tale cu ajutorul unui hanorac sau a unui blazer.

Nuante metalice


5 culori feminine de primavara pe care sa le adaugi in garderoba ta

Givenchy, Cynthia Rowley, DKNY

Putina stralucire metalica te poate duce departe. Ideea e sa nu exagerezi cu nuantele tale preferate aurii si argintii. Incearca o rochie metalica insa fii atenta sa fie mulata si sa iti accentueze talia. Sau alege o pereche de pantaloni scurti aurii si un pulover voluminos daca iti place sa te joci cu proportiile.

Alb


5 culori feminine de primavara pe care sa le adaugi in garderoba ta

Helmut Lang, Givenchy, Louis Vuitton

Cu toate ca albul adauga o vibratie eleganta, aerisita look-ului tau trebuie sa fii atenta sa nu abuzezi de aceasta nuanta neutra. Alege albul pentru forme ulta feminine cu detalii surpinzatoare si pentru a crea straturi transparente.

Roz pastel si coral


5 culori feminine de primavara pe care sa le adaugi in garderoba ta

Tibi, Vera Wang, Adam

Accentueaza-ti feminitatea cu ajutorul nuantelor pastel. Piesele bine croite sunt o modalitate extraordinara de a folosi aceste nuante calde. De la un blazer in culoarea piersicii pana la o rochie mini roz, este important sa-ti etalezi formele si sa nu te pierzi in culoare.

Autor: Noemi Szoke

Te-ar putea interesa:
  • Cum sa adaugi Trendul Army in Garderoba ta?

    Trendul army este o traditie veche, pregatit pentru orice situatie. De la sezon la sezon, look-ul utilitar a luat numeroase forme, si printre siluetele structurate, detaliile elaborioase si influentele clasice de camuflaj, designerii au oferit cu adevarat tot ce au putut in prezentarile din 2012.Estetica generala a fost punctata de jachete si cape dure si pantaloni mulati combinati cu detalii traditionale militaresti precum: epoleti si bocanci pana la genunchi, toate in nuante inchise de kaki, negru si gri.

  • Pantofii in culori vii de la Deichmann, de nelipsit din orice garderoba

    Primavara a adus in magazinele Deichmann o noua colectie colorata de pantofi care sa se asorteze cu vremea frumoasa de afara. E timpul sa ascundem in dulapuri cizmele imblanite si hainele groase in culori mohorate si sa scoatem la plimbare articolele de incaltaminte must-have ale sezonului: pantofii decupati, in culori vii. In magazinele Deichmann veti gasi modele de pantofi in ton cu ultimile tendinte din lumea modei. 

  • 10 piese de dantela feminine pentru primavara

    Dantela si-a facut aparitia in toate colectiile de primavara de la Valentino, la Erdem, si astfel a devenit un element obligatoriu in garderobele noastre si se gaseste sub forma unor piese extreme de feminine.De la cele mai adorabile rochite de dantela (perfecte pentru petreceri) pana la cele mai feminine costume, in acest sezon de primavara, ai ocazia sa descoperi versatilitatea acestui material extraordinar.Am adunat pentru tine cele mai superbe siluete, cele mai ametitoare nuante si cele mai neateptate detalii de dantela pentru a te ajuta sa faci o declaratie plina de stil.

  • Pantofi de primavara in culori II

    Primavara a venit, asa ca am pus in dulap cizmele de iarna si am scos in locul lor pantofi mai potriviti pentru aceasta perioada.Odata cu vremea calduroasa, abia asteptam sa ne punem in picioare ceva mai usor, iar modelele de pantofi pentru primavara sunt numeroase. Alegerea perechii potrivite se poate dovedi o sarcina dificila, acum ca avem la dispozitie atatea optuni: pantofi metalici, pantofi cu varful ascutit sau platforme.

  • Culori in primavara 2008

    Esti o iubitoare a culorilor pastelate? In primavara aceasta esti o privilegiata, deoarece designerii propun o cromatica vesela, proaspata asemenea sezonului in care ne aflam.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii