Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

5 idei pentru un Look sportiv de Primavara

Marti, 17 Aprilie 2012
5 idei pentru un look sportiv de primavaraDesigneri precum Joseph Altuzarra, Alexander Wang, Stella McCartney si Rag & Bone si-au etalat latura sportiva in sezonul de primavara 2012, prezentand un look sportiv: hanorace de neopren, topuri, pantaloni de alergat, pulovere cu gluga si chiar cateva piese tropicale pentru surf.

Ideea stilizarii unor forme mai puternice si a unor materiale mai rezistente cu piese mai feminine pare sa fie foarte buna.

Gandeste-te la jachete retro purtate peste rochii usoare, la pantaloni scurti din nylon asortati cu accesorii albe moderne si la jachete de baseball purtate cu blugi si platforme.

Urmareste propunerile noastre pentru a obtine un look sportiv de primavara mai jos.

Victoria Beckham, Alexander Wang, VPL, Rag & Bone


5 idei pentru un look sportiv de primavara

In sezonul de primavara 2012, totul se reduce la fashionista care isi poate combina latura sportiva cu sensibilitatea sofisticata.

Roberto Cavalli, Altuzarra, Gucci


5 idei pentru un look sportiv de primavara

In afara de materialele elegante, designerii au avut o preferinta pentru pantalonii de alergat in acest sezon.

5 idei pentru un look sportiv de primavara

Pentru a obtine un look sportiv relaxat, fa-te comoda in elemente de culoare neutra asortate cu pantaloni scurti dinamici. Adauga putin contrast tinutei prin cateva accesorii albe.

5 idei pentru un look sportiv de primavara

Inspira-te din colectia de primavara tropicala a lui Altuzarra, foloseste imprimeuri grafice si elemente sportive pentru a obtine un look sportiv aerisit, usor si super chic.

5 idei pentru un look sportiv de primavara

Asorteaza o rochie in dungi cu o jacheta cool. Pentru a mentine un look sportiv adauga o pereche de tenisi cu platforma si o geanta peste umar, nu uita sa adaugi o pereche de cercei pastel pentru a avea si un element feminin.

5 idei pentru un look sportiv de primavara

Asorteaza o bluza cu bretele incrucisate la spate cu o fusta cu imprimeuri grafice. Completeaza un look sportiv cu o bratara aurie, un rucsac de piele si o pereche de sandale in nuanta caramelului.

5 idei pentru un look sportiv de primavara

Completeaza acest look sportiv retro cu platforme si o geanta cu detalii de neopren. 

Autor: Noemi Szoke

Te-ar putea interesa:
  • 4 idei pentru un look de seara

    Sunt seri in care fardul vostru in nuanta maro si fardul de obraji roz nu mai este suficient.Asa ca ne-am gandit sa luam cateva sfaturi de la artistii make-up, care sa va revitalizeze look de seara in acest sezon.

  • 4 idei de look-uri pentru weekend

    Pentru ca tot se apropie sfarsitul de saptamana, ne-am gandit ca ati avea nevoie de putina inspiratie, asa ca am ales pentru voi patru look-uri direct din prezentarile de moda. Suntem sigure ca o sa va placa!

  • Idei de tinute pentru weekend

    Luna noiembrie este una dintre cele mai frumoase perioade ale toamnei. Romantice, melancolice, noi, femeile, trebuie sa aratam bine indiferent de vremea de afara.

  • 12 idei de cadouri pentru o fahionista

    O fashionista nu poate fi multumita cu usurinta. Ea a vazut tot si vrea tot. Ea este inconjurata de Givenchy, Giles si Gimabattista Valli in fiecare zi, la birou, acasa, peste tot.

  • 3 idei noi pentru unghiile tale

    Am decis sa furam trei idei noi pentru unghiile voastre direct de la Saptamana Modei din New York: buline din prezentarea “Kate Spade”, un look multicolor de la Cynthia Rowley si o tehnica de aplicare ciudata, dar cool de la M. Patmos.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii