Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

2 Solutii rapide pentru Problemele Ochilor

Duminica, 24 Iunie 2012
2 Solutii rapide pentru Problemele OchilorCand vine vorba de ochi, de cele mai multe ori apar probleme de tip biologic, cauzate de stres sau oboseala, iar in ceea ce priveste spancenele, cele mai frecvente greseli sunt cele de forma.

Astfel, ne-am gandit sa va oferim doua solutii rapide pentru problemele ochilor cu care ne confruntam frecvent.

Sprancene subtiate sau cu fire lipsa

Makeup artistul Lucy Baldock vine cu o solutie simpla si rapida in cazul in care aveti fire lipsa in sprancene sau aveti sprancene subtiate intr-un mod exagerat.

Ea recomanda folosirea unui creion de sprancene cu o nuanta mai deschis decat culoarea sprancenelor, pentru a nu avea un aspect fals.

Estompati cu periuta de la capatul creionului sau aplicati o pudra pentru sprancene care le va da un aspect cat mai natural.

2 Solutii rapide pentru Problemele Ochilor

Ochi umflati

Daca dupa o noapte in oras sau prea putine ore dormite v-ati trezit cu ochii umflati sau pungi sub ochi, Anne Sumers, oftalmolog, ne recomanda sa ne intindem pentru 10 minute cu o compresa rece pe ochi sau cu o masca cu gel rece special pentru acestea. Acestea ajuta la drenajul de la nivelul ochilor si astfel la reducerea pungilor de sub ochi.

Puteti sa folositi si rondele reci de castravete sau pliculete de musetel pentru ceai racite in prealabil la frigider.

Aceste solutii sunt folositoare in special pentru cele care pun un accent mare pe machiajul si aspectul ochilor.

Autor: Adriana Trifa

Te-ar putea interesa:
  • Tratamente naturiste pentru ingrijirea ochilor

    Ochii sunt una dintre cele mai expresive parti ale corpului uman, dar in acelasi timp si una dintre cele mai fragile. De aceea, este foarte important sa stim cum ii putem trata in mod optim atunci cand organismul nostru ne transmite semnale de alarma.

  • Cum sa folosesti machiajul ochilor pentru a-ti structura fata?

    In Egipt, femeile ca si Cleopatra foloseau machiaj pentru ochi pentru a arata formidabil. Astazi, femeile fac acelasi lucru.

  • Indepartarea machiajului ochilor: Tipuri de demachiante pentru ochi

    Este foarte important, pentru sanatatea pielii tale ca, seara, inainte de a merge la culcare, sa-ti indepartezi orice machiaj. Ramanand pe piele, pe parcursul noptii, machiajul poate bloca porii, ceea ce atrage dupa sine aparitia acneei .

  • 8 solutii pentru un par ingrijit si frumos

    Daca te-ai saturat de toate produsele din comert si ti se pare ca nimic nu iti mai poate asigura un par sanatos si stralucitor asa cum vezi in reclame, afla atunci cateva solutii pe care chiar si tu le poti pune in practica, fara sa cheltui sume intregi si fara sa fii mereu nemultumita de rezultate.

  • 8 solutii pentru a arata mai tanara

    Trecerea la o anumita varsta ne poate scadea increderea in noi. O femeie trebuie sa se simta frumoasa tot timpul, iar faptul ca tineretea este trecatoare ne determina sa cautam solutii cat mai rapide si eficiente. De aceea iti propunem 8 solutii simple cu ajutorul carora poti arata mai tanara.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii