Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tinuta Zilei, Sarah Jessica Parker

Miercuri, 27 Iunie 2012
Tinuta Zilei, Sarah Jessica ParkerTrebuie sa recunosc ca m-am indragostit de tinuta zilei de astazi! Sarah Jessica Parker ramane in continuare una dintre cele mai talentate fashioniste din toate timpurile, iar tinuta casual de astazi confirma din plin acest statut.

Ce ne place atat de mult la tinuta zilei? Atentia acordata detaliilor.

Sarah a ales sa poarte o bluza simpla stretch gri, o fusta lunga ce se incheie cu nasturi in fata, sandale cu putina platforma si o geanta simpla tip postas.

Detaliile pe care le-am pomenit mai devreme sunt cele care fac diferenta, in outfitul abordat de Sarah: fusta este deschisa la 3 nasturi , suficient cat sa fie un efect sexy si decent, in acelasi timp iar bratara lata aurie este asortata sandalelor in stil gladiator, completand look-ul chic abordat de protagonista "Sex and the City ".

Tinuta Zilei, Sarah Jessica Parker

Inspira-te din tinuta zilei pentru un look unic, in stilul tau personal. Nu uita sa acorzi atentie detaliilor!

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • Noul parfum Sarah Jessica Parker - SJP NYC

    Coti Prestige lanseaza cel mai recent parfum al lui Sarah Jessica Parker - SJP NYC. Noua aroma se vrea a fi reteta magica intre personajul carismatic al lui Carrie Bradshaw, alaturi de amprenta fashion wow! a celebrei actrite.

  • 30 de editoriale spectaculoase ale lui Sarah Jessica Parker

    Sarah Jessica Parker a implinit 47 de ani saptamana trecuta. Nu avem cum sa nu admiram faptul ca vedeta poate purta o pereche de pantofi Manolo Blahnik cu aceeasi usurinta cu care poate purta o pereche de tenisi Converse. Actrita a adus-o pe Carrie Bradshaw in sufletele noastre, precum si in garderoba noastra, insa trebuie sa recunoastem, chiar si in afara ecranului, Sarah Jessica Parker este o mare admiratoare a modei.

  • Sarah Jessica Parker - feminina si surprinzatoare

    Sarah Jessica Parker a devenit foarte cunoscuta si iubita dupa ce a aparut in rolul lui Carrie Bradshaw din "Sex and the city". O data cu succesul fulminant al serialului, a crescut si faima Jessicai.

  • Audrey Tautou, Sarah Jessica Parker si Kate Moss, considerate cele mai elegante femei ale anului

    Actritele Audrey Tautou, Sarah Jessica Parker si Angelina Jolie, modelul Kate Moss, dar si Michelle Obama si Carla Bruni-Sarkozy au fost incluse pe lista celor mai elegante femei ale anului 2009 alcatuita de revista Vogue, relateaza dailymail.co.uk.

  • Tinuta zilei, Sarah Shahi

    Actrita Sarah Shahi este cea care ne va prezenta astazi tinuta zilei. Cu toate ca inca nu este foarte cunoscuta in intreaga lume, vedeta din Texas a aratat ca stie sa se imbrace cu stil!

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii