Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Alege-ti machiajul in functie de culoarea tenului!

Marti, 30 Octombrie 2007

Alege-ti machiajul in functie de culoarea tenului! Vrei sa fii senzuala, moderna si feminina? Ai grija ca machiajul tau sa se potriveasca atat cu nuanta ochilor, a parului, cu forma fetei si nu in ultimul rand, cu tenul tau!


De fiecare data, cand iti alegi culorile de machiaj pentru evenimentul sau ora din zi la care vrei sa participi, tine cont de nuanta tenului!

Faci parte din categoria femeilor cu tenul deschis? Daca da, foloseste farduri in nuante naturale, bej deschis, roz pal sau crem. Pentru fardul de obraz alege de asemenea o nuanta calda, care sa nu-ti incarce tenul. Rujul potrivit tenului tau este cel roz deschis, pal sau un gloss stralucitor care iti va pune frumusetea in valoare.

Ai tenul deschis spre mediu?
Esti norocoasa, ti se potrivesc aproximativ toate culorile pe care le contine trusa ta de make-up. Asorteaza fardul de pleoape, si rujul cu imbracamintea si accesoriile pe care le porti. Vei fi moderna si feminina!



Alege-ti machiajul in functie de culoarea tenului!Pentru tenul mediu
sunt potrivite nuantele de roz, mov, verde, lila, trandafiriu, bej, maron si bleu. Alaturi de nuantele pe care le vei alege, foloseste un rimel negru pentru o privire expresiva si gene perfect alungite!

Femeilor cu tenul masliniu
li se potrivesc nuantele deschise de maron, teracota, mov sau auriu. Nu folositi niciodata culorile de roz pal, lila, rosu sau argintiu si gloss-uri. Rujurile mate in nuante de bej si crem sunt cele potrivite tenului masliniu.


Popa Georgiana
Te-ar putea interesa:
  • Alege-ti machiajul in functie de culoarea ochilor!

    Te pregatesti sa iesi din casa spre munca, la cumparaturi sau pentru o plimbare romantica alaturi de iubitul tau. Pe langa o  tinuta impecabila, si in voga, machiajul trebuie sa fie perfect, in orice imprejurare te-ai afla.

  • Alege-ti machiajul in functie de nuanta parului!

    Orice femeie stie ca trasaturile frumoase ale fetei sunt evidentiate numai daca, machiajul se potriveste perfect cu ochii, tenul, forma fetei dar si cu nuanta parului! Astfel, pentru un machiaj reusit, tine cont de culoarea parului! 

  • Trend alert: Machiajul Vedetelor in Culoarea Piersicii

    S-a stabilit culoarea anului 2012, este orange, iar vedetele nu vor sa fie in urma cu moda.Astfel ca anul acesta la People`s Choice Awards, unele dintre ele si-au aratat prin machiaj pasiunea pentru culoarea piersicii.Aceasta culoare a fost peste tot, pe buze, unghii, obraji si chiar si cateva rochii elegante au fost create dintr-un material in aceasta culoare.

  • Trucuri pentru Machiajul Tenului deschis

    Krysten Ritter, cunoscuta pentru bretonul si tenul ei deschis, este deja o experta in alegerea culorilor pentru machiaj potrivite nuantei ei de ten. Cum aceasta demonstreaza de fiecare data, secretul este sa alegeti nuante calde, usor transparente si sa va puneti in evidenta nuanta deschisa a tenului.Mai jos gasiti cateva sfaturi pentru un machiaj reusit in cazul in care aveti un ten deschis.In cazul fondului de ten, chiar daca tenul este deschis, alegeti unul care sa fie in aceasi nuanta pentru a nu aparea un contrast dizgratios.Daca aveti un ten fara imperfectiuni folositi o baza de machiaj usor trasparenta care sa dea doar putin luciu tenului.

  • Machiaj – ponturi pentru machiajul tenului deschis la culoare

    Sfaturi practice pentru punerea in valoare a tenului deschis la culoare. Ce trebuie si ce nu trebuie sa folosesti cand ai tenul deschis.

Mesaje (7) »
...
scris de katy, November 02, 2007

:)daka am tenul deschis,parul saten si ochii caprui..mi s potrivesc si nuantzele de albastru deschis,pal sau stralucitor?..sau..verde ?...cu toate k nu ma dau dekt cu fond de ten,pudra,rimel si luciu de buze..potae si putin creion sub genele de jos..si e natural si foarte dragutz...sau..putzin fard roz in pliul pleoapelor..ce zicetzi?:*

...
scris de getuta, November 13, 2007

da katy..cred ca ti se potrivesc ;D :D :D :D

...
scris de vizitator, November 17, 2007

cum ar trebui sa ma machiez dak sunt bruneta, ma tenul deschis spre alb, sunt rosie in obraji tot timpul si am ochii verzi? astep rasp, pls!


...
scris de alina sv, December 22, 2007

eu cred k ar trebui sa optezi pentru nuantele de aramiu,maro chiar si spre verde...in nici un caz nu ar trebui sa folosesti nuante de roz...si poti folosi gloss-uri de culoare crem...poate aici ti s`ar potrivi o nuanta de roz deschis...bafta

...
scris de ;;;, February 07, 2008

cum ar trebui sa ma machiez daca sunt blonda ten deschis si ochi caprui :)

...
scris de nagypaula67, April 15, 2010

cum ar trebui sa ma machiez daca sunt osatena cu suvite blonde si cu un ten mai deschis si putin pistruiata cu ochii caprui-verzui si avand un ten cu zona T.VA PUP SI ASTEPT UN RASPUNS
PAPA


...
scris de Fake Hublot Watches, November 18, 2013

Having said that, <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>replica carier watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>Replica Watches for Women</a> this brings me nicely complete circle to some factors I produced in my last short article - the elegance of Toy View, is they're nicely made and tough, however the media plus the style business has produced them in to some image of style standing <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> <a rel="nofollow" href="http://www.gisteq.com/shop-hublot.php">Fake Hublot Watches</a>, so all of that matters is exactly what it looks like, and everything you as a person appears like <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> .

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii