Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Miley Cyrus isi etaleaza Picioarele intr-o Fusta din Dantela

Luni, 23 Iulie 2012
Miley Cyrus isi etaleaza Picioarele intr-o Fusta din DantelaPrintre preferintele lui Miley Cyrus se numara: tatuajele, skateboard-urile semnate de designeri, cateii, exercitiile pilates si hainele semi-transparente.




Vedeta, cunoscuta pentru rolul de pe Disney Chanel, fumat si tweet-uit, si-a demonstrat dragostea pentru haine semi-transparente in Philadelphia, saptamana trecuta.

Miley a fost vazuta plimbandu-si cainele, Ziggy, intr-un maieu negru, pantofi turcoaz si o fusta din dantela maxi alba putata peste o fusta mini tot alba.

Fusta semi-transparenta este una dintre modelele preferate de Miley. Tu pe care ai alege-o? Cea mini sau cea din dantela de deasupra?

Miley Cyrus isi etaleaza Picioarele intr-o Fusta din Dantela

Autor: Noemi Szoke
Sursa imagini: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • Miley Cyrus si Kim Catrall in SATC 2 - love it or hate it?

    Va povesteam de curand (aici) cat de mult astept cel de-al doilea film Sex and the City. Printre motivele pe care noi toate le stim, se numara si cel al modei, al tinutelor care ne fac sa salivam de ani buni incoace. Si totusi, cea de-a doua pelicula SATC pare sa ne rezerve si surprize.

  • Astrele s-au aliniat pentru Alessandra Ambrosio, Miley Cyrus si Jessica Simpson

    Alessandra Ambrosio si Miley Cyrus au vazut stelute in acest weekend, etaland 2 look-uri perfecte pentru vara. Ambele au fost surprinse purtand puloverul Seeing Stars Lennon de la Wildfox Couture, insa fiecare l-a stilizat in mod diferit.

  • Fusta – fusta potrivita pentru minione

    Daca esti mica de statura, ai norocul sa poti purta fuste mini, cu imprimeuri sau din materiale vaporoase. Nu este neaparat nevoie sa fii inalta ca un manechin. Iata cateva modele de fusta care te-ar putea avantaja, in pofida staturii tale.

  • Fusta - Fusta creion

    Fusta creion reprezinta noua forma in materie de vestimentatie preferata insezonul care urmeaza, care pune in evidenta formele curbilinii ale siluetei feminine.

  • 5 Vedete care isi etaleaza Talia

    Nu toata lumea isi permite sa-si etaleze talia, insa daca esti nerabdatoare sa incerci acest trend, inspira-te din tinutele urmatoarelor 5 vedete pline de stil. Freida Pinto a fost surprinsa la festivalul de la Cannes din acest an puritand o tinuta Salvatore Ferragamo compusa dintr-un top cu dungi si o fusta evazata asortata. Christa B. Allen si-a descoperit talia intr-un mod retro-chic, asemenea multor alte vedete. Urmareste-le mai jos si adapteaza tinutele lor stilului tau!

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii