Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Kim Kardashian gafeaza din nou

Joi, 18 Octombrie 2012
Kim Kardashian gafeaza din nouDe cand este iubita rapper-ului american Kanye West, stilul vestimentar al lui Kim Kardashian a evoluat constant. Fara sa exageram, putem sustine ca mai bine imbracata ca acum, n-a fost niciodata.

Cu toate astea, a existat un moment in care inspiratia a lasat-o balta. Perfect constienta de alegerea nepotrivita, Kim marturiseste chiar ea ca a cam dat-o in bara. 
Kim Kardashian in fusta de piele

Vedeta americana scrie pe blogul sau personal: „Ok, ok, sunt de acord sa fiu inclusa in categoria celor prost imbracati pentru acest outfit! Mi-am dorit putina culoare acum ca locuiesc la Miami si deci intentiile mele au fost bune. Atata doar ca aceasta croiala nu ma avantajeaza. Recunosc ca sunt prea scunda si prea plinuta pentru a purta jacheta asta.”

Kim Kardashian prost imbracata

Tot ea spune: “Moda inseamna incercari si experimentari continue pana iti gasesti propriul stil vestimentar. E normal sa mai si gresesti. Se pare ca oglinda m-a mintit in acea zi! Unde erau oare susrorile mele sau iubitul meu? Mi-ar fi prins bine parerea cuiva!Lol ”

Chiar si asa, noua ne plac sandalele!

Autor: Iulia Blanaru
Sursa foto: Hepta
Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii