Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Sarutul stanjenitor al Madonnei VIDEO

Joi, 21 Martie 2013
MadonnaNu toata lumea se da in vant dupa regina muzicii pop. Madonna a avut parte de un moment stanjenitor la o manifestare dedicata persoanelor gay, dupa ce celebrul jurnalist american, Anderson Cooper, homosexul declarat, a sarutat-o in vazul tuturor. Asta n-ar fi fost o problema atat de mare daca Cooper nu si-ar fi sters grosolan urmele apropierii de diva.

Zambitoare si excentrica, Madonna a urcat pe scena imbracata intr-un costum de cercetas la care a asortat o pereche de bocanci si un ruj rosu aprins. A vorbit intai despre cat de mult si-a dorit sa fie acceptata in oraganizatia dedicata tinerilor apoi a declarat ca ar timpul pentru o schimbare a regulilor cercetasilor care ar trebui sa accepte in randurile lor si persoane gay.

Mesajul a fost insa repede dat uitarii de cei din sala dupa episodul care a urmat. Un sarut intre artista si Anderson Cooper, pe care aceasta l-a premiat in cadrul galei. Semn ca americanului nu prea i-a placut a fost reactia sa de dupa. Initial s-a sters discret de ruj ca pana la urma sa apeleze chiar la o foaie de hartie.

Voi cum comentati episodul?


Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii