Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Sarah Jessica Parker - feminina si surprinzatoare

Joi, 05 Iunie 2008
Sarah Jessica Parker - feminina si surprinzatoareSarah Jessica Parker a devenit foarte cunoscuta si iubita dupa ce a aparut in rolul lui Carrie Bradshaw din "Sex and the city". O data cu succesul fulminant al serialului, a crescut si faima Jessicai. In 2004, Sarah a castigat atat un premiu Emmy, cat si un Glob de Aur pentru rolul din "Totul despre sex".

Jessica reuseste sa fie mai mult decat o actrita de succes. Ea s-a facut remarcata si in lumea modei, prin etalarea unor tinute personalizate, care au dus la crearea unui adevarat stil Parker.

Atat in film, cat si la aparitiile in public, Sarah a purtat tinute ale unor designeri celebri, conforme insa unui stil propriu.

Intr-unul din episoadele serialului, actrita a purtat o rochie eleganta, mulata pe corp, de culoare alba, care avea ca accesoriu o floare textila supradimensionata.

Sarah Jessica Parker - feminina si surprinzatoareTinuta a fost extrem de apreciata, iar Jennifer Hudson a spus: "Mi-a placut la nebunie acea floare atasata rochiei. Mi-as fi dorit sa fi purtat eu acea rochie!".

Jessica a asortat rochia unor sandale Dior Extreme, cu influente gladiator, care au avut aparitii numeroase in cadrul filmului.

Sarah e o diva feminina si cocheta, insa nu ezita sa poarte si tinute de tip masculin.

In cadrul unui show cu David Letterman, actrita a purtat un palton la nivelul genunchilor, cu un top negru, simplu si pantaloni gen extralarge.


Sarah Jessica Parker - feminina si surprinzatoareDe asemenea, actrita nu a ezitat la un moment dat sa poarte jeansi cu un picior lasat liber si un altul suflecat!

Stilul deosebit al Jessicai nu e numai unul vestimentar, ci si unul al coafurii. Actrita e recunoscuta pentru parul foarte buclat si des. In aparitiile televizate sau in cele publice, Sarah si-a etalat superbul par blond cu onduleuri largi, naturale.

De asemenea, vedeta nu a ezitat sa apara si cu un nou look aflat la extrema cealalta. Un par perfect drept, filat, la baza umerilor nu a facut decat sa starneasca admiratia fanilor.

Sarah Jessica Parker reuseste in permanenta sa fie o actrita profesionista si mai ales o femeie de succes, constienta de calitatile ei pe care nu ezita sa le foloseasca din plin.
 
Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii