Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Cum sa fim mereu frumoase

Marti, 01 Iulie 2008

Cand stresul de zi cu zi ti se citeste pe fata, mastile au grija de refacerea tenului tau. Cele cu vitamina E si minerale sunt ideale tenului mixt si gras, iar pentru tenul uscat, masca de ingrijire cu miere de albine face minuni.

Daca folosesti o masca rehidratanta cu apa termala si alge calmante vei avea in final senzatia unei bai calmante, cu efect de prospetime si relaxare. 

Masca pentru tenul gras, cu efect de sauna si curatare intensa a porilor se aplica in strat abundent pe fata umeda, se maseaza 30 de secunde si se indeparteaza cu apa rece. Pentru zona T-ului (tenul gras sau mixt) trebuie sa alegi o masca film. Se indeparteaza prin desprindere de sus in jos, curata porii si indeparteaza punctele negre. Asadar, te intinzi, te relaxezi. Rezultatul: un ten frumos, radiant!

Iata cateva masti pe care le puteti prepara acasa:

Masti pentru ten mixt

- Se ia un morcov, care se trece prin razatoarea mica, se adauga o lingura de smantana dulce, apoi se aplica pe fata, gat si decolteu. Se lasa sa actioneze 15-20 de minute si se indeparteaza cu apa calduta.

- Se taie un morcov, se pune in storcator, iar in sucul obtinut se adauga lapte praf pana se obtine o masca bine de intins. Se aplica pe fata, gat si decolteu, iar dupa 15-20 de minute se indeparteaza cu apa calduta.

Masti pentru ten uscat


- Da prin razatoare doi castraveti si amesteca-i cu doua linguri de ulei de masline. Lasa masca sa actioneze timp de 20 de minute si apoi o poti indeparta cu apa calduta.

- Spala-te in fiecare seara cu ceai de musetel, dupa care aplica o crema corespunzatoare acestui tip de ten.

Masti pentru ten gras

- Se freaca bine un galbenus de ou proaspat cu o lingura de miere, o lingura de zmeura zdrobita si lingura de amidon si se intinde pe fata, gat si decolteu. Dupa 30 de minute se spala cu apa calduta.

- Da prin razatoare doi cartofi si stoarce-i. In sucul de cartofi pune cateva picaturi de lamaie. Amidonul din cartofi reduce surplusul de grasime de pe fata. Spala-ti fata cu apa minerala si nu iti da cu niciun fel de crema.

- Se amesteca bine un galbenus de ou proaspat cu doua lingurite de morcov ras fin, o lingurita de amidon si una de miere si se intinde pe fata, gat si decolteu. Dupa 20-30 de minute se indeparteaza si se clateste.


Acest articol intra in concursul "Fii jurnalist", lansat de stilfeminin.ro
Autor: Alina Beatrice Dascalu
Te-ar putea interesa:
  • Bobul - mereu la moda!

    Vrei sa faci o schimbare de look, dar nu stii exact ce se poarta si ce te avantajeaza cel mai bine? In toamna - iarna 2007 - 2008 a revenit moda anilor '20 si '60, cand femeile s-au emancipat si au dorit sa-si transforme parul lung intr-o eleganta tunsoare bob.

  • Bluza din dantela, mereu la moda

    Supranumita si bluzita bunicii, datorita faptului ca, dantela isi are radacini cu cateva decenii in urma, ea ramane o piesa vestimentara intotdeauna la moda. Fie ca vrei sa arati sexy si provocator, sau doar sa fii eleganta si sic, alege cu incredere bluza din dantela.

  • Vivienne Westwood, mereu surprinzatoare

    Vivienne Westwood reuseste mereu sa iasa in evidenta prin tinutele sale absolut deosebite.

  • Parul mediu - mereu in voga

    Indiferent de sezon sau anotimp, parul mediu este mereu la moda. Stilistii recomanda pentru sezonul rece, coafuri lejere, buclate si usor tapate, care dau o nota de stil si de eleganta.

  • Rochia rosie, mereu la Putere!

    Intocmai cum spune si titlul, o rochie rosie va avea mereu un impact naucitor in momentul in care patrunzi intr-o incapere. Poate ai observat si tu faptul ca numeroase dive de la Hollywood care aleg sa poarta rochii rosii au o doza incontestabila de sex-appeal si stil, fara sa se straduiasca.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii