Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Ana Cioclov

Ana CioclovAbsolventa a Universitatii din Timisoara - Facultatea de Arte Frumoase, respectiv sectia de pictura si arta grafica, Ana Cioclov si-a inceput cariera in design vestimentar ca designer de costume pentru Opera din Timisoara.

In 1991 ia nastere compania "Ana Cioclov" specializata pe designul vestimentar destinat femeilor, alaturi de bijuterii si accesorii. Creatiile Ana Cioclov sunt exclusiviste si lucrate manual - produse unicat.

Sferele de interes ale Anei Cioclov nu se ingusteaza numai in domeniul de designului vestimentar. Inca de pe bancile facultatii, Ana Cioclov a pictat, iar creatiile ei au putut fi admirate in numeroase expozitii. In prezent, artista lucreaza in ulei si acuarela, iar operele sale exploreaza universul feminin in numeroase ipostaze.

Talentul artistei s-a manifestat si in literatura. Ana Cioclov este castigatoarea unui premiu de literatura acordat in Romania pentru scurte povestiri.

Colectiile semnate Ana Cioclov sunt indraznete, intense, abordand o paleta de culori vesele, dar totusi ponderate, feminine, magulitoare si comfortabile - creatii de lux in cadrul carora detaliile sunt atent tratate. Proportiile urmarite sunt clasice, dar fiecare creatie Ana Cioclov este unica. Rochiile de seara, fie sobre, fie dominate de glamour sunt accesorizate cu pietre pretioase, sau broderii atent lucrate.

Accesoriile sunt, din nou, un domeniu pe care Ana Cioclov nu s-a sfiit sa-l abordeze. Pietrele pretioase merg mana in mana cu cele semi-pretioase, influentate de un aer retro: inele de marimi mari, bratari, pandantive si cercei.

Creatiile semnate Ana Cioclov sunt speciale, feminine si atat de usor de integrat in cursul cotidianului.

Ceea ce Ana Cioclov urmareste cu fiecare colectie este o continua reinterpretare a universului feminin.


Contact: Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

Articole despre Ana Cioclov




Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii