Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Rochia scurta de mireasa - eleganta si sexy

Joi, 28 August 2008
Rochia scurta de mireasa - eleganta si sexyTi-ai gasit jumatatea si v-ati hotarat - anul acesta va casatoriti! Zis si facut! Stii de la inceput ca iti doresti o nunta atipica, realizata dupa personalitatea si stilul tau!

Toate bune si frumoase, pana la rochia de mireasa...care trebuie neaparat sa fie scurta! 









Rochia scurta de mireasa - eleganta si sexyDatorita faptului ca, in general, femeile opteaza pentru rochia de mireasa traditionala, lunga pana la pamant, cu voal, nu reusesti sa gasesti modelul potrivit tie! Nu te impacienta!

Iata cateva idei pentru a avea rochia scurta de mireasa pe care o visai:

- asigura-te ca ai suficient timp pentru a cauta modelul dorit;

- cumpara/imprumuta reviste de la prietenele tale, cu modele de rochii de mireasa;

- in momentul in care ai gasit modelul "care iti face cu ochiul", decupeaza-l si pastreaza-l;

- suna la prietenele tale (casatorite) si cere-le sfatul. Intreaba daca stiu o croitoreasa talentata care realizeaza rochii de mireasa.

- in momentul in care mergi la ea, ia si modelul de rochie de mireasa (pe care l-ai decupat) si spune-i exact ce ti-ai dori, daca vrei ca rochia de mireasa scurta sa fie identica sau sa ii aduca adaugiri - o funda prinsa in talie, un fluturas pe un umar, cateva pietricele incrustate sub bust. NU uita ca fiecare detaliu iti poate aduce stralucirea si eleganta de care aveai nevoie!


Rochia scurta de mireasa - eleganta si sexyTrebuie doar sa indraznesti, pentru a fi asa cum ti-ai dorit - o mireasa chic, trendy si nu in ultimul rand, moderna!

Pentru toamna 2008, Oscar de la Renta recomanda rochia scurta de mireasa, pana la genunchi, din sifon, tip bustiera si avand o floricica in partea stanga deasupra sanului.

Aceasta rochie de mireasa este eleganta, feminina si confortabila.





Rochia scurta de mireasa - eleganta si sexyUn alt designer renumit, Alfred Sung a realizat o rochie scurta de mireasa pana la genunchi, sexy, cu bretelute fine, din matase, cu poalele usor incretite (asemenea fustitei plisate).

Seducatoare si rafinata, aceasta rochie de mireasa se potriveste femeilor volubile, care vor sa fie asemenea unui fluturas.

Indiferent de modelul de rochie pe care il veti alege, stilfeminin.ro iti doreste casa de piatra si multa fericire!



Alte modele de
rochii scurte de mireasa aici...




Rochia scurta de mireasa - eleganta si sexyImage

Georgiana Popa
Te-ar putea interesa:
  • Rochia de mireasa perfecta

    Ce femeie nu viseaza la rochia de mireasa perfecta, la o rochie confortabila, simpla sau indrazneata, cu voal sau trena, dar mai ales la cea care sa i se potriveasca perfect din cap si pana-n picioare?  Este visul oricarei domnisoare in momentul in care este ceruta in casatorie.

  • Rochia de mireasa a lui Anne Hathaway

    Oare cum va arata rochia de mireasa a lui Anne Hathaway? Aceasta este intrebarea de pe buzele tuturor de cand vedeta si-a anuntat logodna luna trecuta cu actorul/designer-ul de bijuterii Adam Shulman.

  • Rochia de mireasa - alba sau colorata?

    Cel mai important eveniment din viata ta se apropie si nu stii mai exact ce rochie de mireasa sa-ti alegi. Nu te impacienta, in zilele noastre exista numeroase modele si nuante de culori.

  • Rochia de mireasa a lui Kate Middelton

    Rochia de mireasa a lui Kate Middelton este o creatie a celebrei Sarah Burton de la Alexander McQueen.

  • 6 Surse de Inspiratie pentru Rochia de Mireasa

    In plin sezon de nunti, este posibil ca unora dintre voi, sa le lipseasca inspiratia in ceea ce priveste rochia de mireasa. Dantela sau tul, pietre semi pretiose sau perle, aplicatii sau doar saten...acestea sunt dileme prin care cele mai multe dintre noi trecem in momentul in care ne gandim cum va arata rochia din ziua speciala.Astfel, am ales pentru voi sase rochii de mireasa, creatii ale unor designeri cunoscuti, ca sursa de insipratie.

Mesaje (5) »
...
scris de eeellleee, May 22, 2009

urate ce va trasnit fulgerul in cap cu uratenile astea ce dracu va ti prostit sau ce

...
scris de pasqualine, April 23, 2010

sunt ideale pentru o nunta pe plaja

...
scris de Raluca009, May 07, 2010

Am gasit un site foarte dragut de accesorii pentru nunta, mai exact, cu pantofi. Ma gandeam ca ar fi bine sa las aici un link pentru toate cele care sunt interesate; preturile sunt mici si pantofii arata foarte bine. Pantofi de mireasa Viflor

...
scris de rahera, January 01, 2011

mie ami plac rochiile lungi pentru ca asa ma simt k o regina

...
scris de andra27_1987, May 03, 2011

vai ce eleganta ce clasa mai fetelor asa se vorbeste... se vede ca citiri multe carti si sunteti femei culte... rusine.. va bateti joc de munca unui om care incearca sa va imbogateasca cultura ... ce pretentii sa ai de la una care se uita la televizor si la telenovele de cartier...

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii