Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Decoratiuni de Craciun pentru scarile casei

Vineri, 19 Decembrie 2008
Decoratiuni de Craciun pentru scarile caseiSarbatorile de iarna iti ofera o multitudine de posibilitati de a-ti amenaja casa cu gust. Vei aseza decoratiuni peste tot, dar este posibil sa uiti un amanunt: scarile interioare.

Scarile pot fi mai mult decat practice. Ele pot fi puse in valoare si pot infrumuseta casa mai mult decat te-ai astepta.

Decoratiunile pot fi cumparate sau realizate de tine si membrii familiei. Ai la dispozitie o multime de variante: flori uscate, fundite, conuri de brad, ghirlande colorate in auriu, argintiu si rosu, materiale lucioase si globulete.

Elementele disparate (conuri, flori uscate) vor fi legate intre ele cu ajutorul panglicilor si al ghirlandelor si fixate cu ajutorul unui pistol de lipit.

Culorile sunt cele clasice: auriu, argintiu, rosu si verde. Nu te opreste insa nimic sa apelezi si la alte culori, cum ar fi mov, albastru, violet si, de ce nu, roz! Depinde de ce preferinte ai in materie de nuante.

La baza scarilor poti aseza diferite figurine din marmura: ingerasi, oameni de zapada sau mosi craciuni.

Daca vrei sa realizezi un colt de natura, aseaza de-a lungul treptelor ghivece cu arbusti sau cu floarea craciunului (Poinsettia). Vei avea mai multa prospetime si naturalete in casa, iar culorile plantelor se vor imbina cu cele ale decoratiunilor.

Sarbatori frumos decorate!

scari10.jpg
scari2.jpg
scari4.jpg
scari5.jpg
scari6.jpg
scari7.jpg
scari8.jpg
scari9.jpg
 








Te-ar putea interesa:
  • Sfaturi pentru decoratiuni exterioare de Craciun

    Craciunul vine in casele noastre, insa evenimentul trebuie sarbatorit cum se cuvine si in afara casei. Altfel spus, nu decora numai interiorul casei, ci si exteriorul ei. Trebuie insa sa tii cont de cateva sfaturi, care sa te ajute sa ai cea mai frumoasa casa de Craciun. Trebuie sa atragi privirile admirative ale vecinilor, prietenilor si ale trecatorilor. In plus, contribui la realizarea unei atmosfere feerice in orasul tau cu ocazia sarbatorilor de iarna.

  • Idei de decoratiuni si aranjamente pentru Craciun

    Am intrat deja in luna decembrie, iar Craciunul se apropie cu pasi repezi. Dincolo de ideile de cadouri pentru cei dragi , ai nevoie si de idei de amenajare pentru casa ta, pentru un interior original cu ocazia Craciunului.

  • Decoratiuni de Craciun

    Pregateste-ti casa de Sarbatoare alegand cele mai trendy decoratiuni de Craciun. Nu trebuie sa dai o avere pe ele, daca ai putin timp la dispozitie si ceva imaginatie, le poti face tu, acasa, impreuna cu iubitul tau sau alaturi de copii. Asta daca vrei ca peste tot sa simti spiritul Craciunului.

  • Masa de Craciun - idei de decoratiuni si aranjamente

    Un eveniment special se apropie de noi. Craciunul petrecut in familie este de departe cel mai reusit si cel mai frumos. Pentru ca familia si invitatii sa se simta relaxati si inconjurati de iubire, nu numai mancarea trebuie sa fie gustoasa, ci si aranjarea tacamurilor si paharelor trebuie sa fie speciala. Doar o data pe an sarbatorim Craciunul, nu?

  • Decoratiuni pentru Paste

    Suntem in Saptamana Mare sau Saptamana Patimilor, cand fiecare credincios se pregateste sa intampine cat mai linistit si tainic Invierea Domnului. Si cum Pastele este una dintre cele mai frumoase sarbatori din an, fiecare gospodina sau femeie pregateste atat casa, curtea sau gradina, cat si preparatele traditionale romanesti: drob si friptura de miel, cozonac, pasca, oua rosii, dar si incondeiate.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii