Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Rochie de mireasa neagra, rosie sau mov pentru Fergie?

Vineri, 09 Ianuarie 2009
Rochie de mireasa neagra, rosie sau mov pentru Fergie?Cu putin timp in urma, Fergie anunta fericita ca cel mai important moment din viata ei se apropie cu pasi repezi, iar planurile de nunta au si inceput.

Daca mai toate femeile viseaza la rochia de mireasa in nuante de alb pur sau un crem nud, Fergie a declarat transant: "Sa nu va asteptati sa ma imbrac in alb." Culorile pe care Fergie le-a luat in considerare pentru rochia de mireasa sunt negru, rosu sau mov.

Prietenii cantaretei sunt de parere ca Fergie va miza pe o croiala eleganta si clasica, iar rochia va purta, cel mai probabil, semnatura Calvin Klein, designerul ei preferat.

Pe langa alegerea rochiei si alte preparative de nunta, Fergie si-a facut timp si de un program intensiv de slabire, fiindca vrea sa arate perfect pentru ziua magica. A eliminat carbohidratii si zaharul din alimentatie, iar miscarea fizica deja este crezul ei zilnic.

Josh Duhamel, actorul cunoscut si din pelicula Transporters, este impreuna cu Fergie inca din anul 2004, insa abia acum s-au hotarat sa faca pasul cel mare.

Printre numele marcante din lista de invitati de la nunta lui Fergie se vehiculeaza: Justin Timberlake si iubita acestuia, Jessica Biel, Kate Hudson, Penelope Cruz, Daniel Day-Lewis, Shia LaBeouf si Megan Fox.

Daca in ziua nuntii va tenteaza o rochie care sa-i socheze pe invitatii dumneavoastra, galeria de imagini va va servi ca o mica sursa de inspiratie.

Ce culoare credeti ca i se potriveste si va alege Fergie, in cele din urma?


Andreea - Ina Gartoi

a1.jpg
a2.jpg
a3.jpg
a4.jpg
a5.jpg
a6.jpg
a7.jpg
a8.jpg
a9.jpg
b1.jpg
b2.jpg
b3.jpg
b4.jpg
b5.jpg
b6.jpg
 



Te-ar putea interesa:
  • Alessia, pentru prima data in Rochie de Mireasa

    Designerul Eli Sultan va invita in Tonka Soul Cafe la o noua prezentare de moda semnata FashionArt. Eli Sultan isi prezinta colectia Tonica by FashionArt, dedicata  in intregime Universului Feminin.Pentru aceasta prezentare frumoasa Alessia a acceptat propunerea designerului sa imbrace pentru prima data rochia de mireasa.Colectia debordeaza de culoare si naturalete, cu linii feminine, combinate cu pictura ce infrumuseteza silueta si in acelasi timp mascheza defectele, acolo unde este cazul.

  • Miranda Kerr arata extraordinar intr-o Rochie rosie

    Miranda Kerr este o forta de stil de neoprit si astfel nu ma surprinde faptul ca a fost surprinsa din nou aratand uimitor pe strazile din New York.

  • Castiga o rochie de mireasa!

    Se apropie ziua cea mare, ziua in care totul va fi perfect, iar tu ii vei spune "Da" iubitului tau? Participa la concurs in perioada 29.09.2011 – 11.11.2011 si castiga o superba rochie de mireasa Urban Brides pe Mayra.ro

  • Castiga o rochie de mireasa cu Mayra

    Se apropie ziua cea mare, ziua in care totul va fi perfect, iar tu ii vei spune “Da” iubitului tau. Pentru ca stim la cat de multe detalii va trebui sa te gandesti in timpul planificarii nuntii, iti venim in ajutor si iti oferim noi rochia de mireasa!

  • Rochie - Sufletul rochiei de mireasa

    Visezi la ea de cand erai doar o copila, ai vazut-o in mintea ta in cele mai mici detalii, te-ai imaginat pasind spre altar la bratul celui visat – dar numai in rochia visurilor tale! Ai cautat-o in zeci de magazine si ai terorizat pe toata lumea cu obsesia ta. Intr-un final, ai gasit-o. Si e a ta!

Mesaje (4) »
...
scris de larysuk, January 10, 2009

mesaj gol

...
scris de dsad, March 20, 2009

sunt frumoase!!!!


...
scris de brunetzikaura, June 29, 2009

sunt superbe sincer la nunta mea as visa o rochie neagra


...
scris de palomahukgkj, June 30, 2010

...superbe...

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii