Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Femeile nu pot alege intre frumusete si inteligenta

Joi, 26 Martie 2009
Femeile nu pot alege intre frumusete si inteligentaFemeile nu sunt hotarate in ceea ce priveste alegerea intre frumusete si inteligenta, 25% dintre tinerele chestionate de o retea de televiziune americana spunand ca ar prefera sa castige concursul televizat "America's Next Top Model" decat premiul Nobel pentru pace, potrivit Reuters.

Femeile au inca o relatie contradictorie si complexa cu propria imagine, arata un studiu dat publicitatii marti, care a fost comandat de reteaua de televiziune americana Oxygen, destinata tinerilor. Peste 2.000 de femei cu varste cuprinse intre 18 si 34 de ani au fost chestionate in vederea realizarii acestui studiu, informeaza Mediafax .
    
Desi 75% dintre ele au spus ca s-ar rade pe cap pentru a salva viata unui necunoscut, peste un sfert dintre femeile chestionate au recunoscut ca si-ar condamna la obezitate cel mai bun prieten daca ele ar putea astfel sa fie slabe toata viata.
    
In ceea ce priveste casatoria - cu un barbat frumos sau cu unul cu bani -, jumatate dintre femeile cu varste intre 18 si 24 de ani au spus ca s-ar marita cu un barbat urat, daca acesta ar fi multimilionar.
    
Pe de alta parte, 88% dintre femeile care au participat la sondaj au spus ca ar renunta fara pareri de rau la telefonul mobil, bijuterii si machiaj pentru a pastra o prietenie.
    
"Acest sondaj sugereaza o directie interesanta a femeii actuale si a felului in care ea pune in relatie imaginea personala cu valorile ei in viata", spune doctorul Jenn Berman, psihoterapeut.
    
Potrivit lui Berman, rezultatele arata ca femeile actuale reprezinta o combinatie complexa intre altruism si materialism, zadarnicie si insecuritate, loialitate si egoism.




Te-ar putea interesa:
  • Frumusete – remedii simple si naturale pentru frumusete

    Exista remedii naturale pentru frumusete care iti vor oferi o alternativa simpla altor metode pe care le foloseai pana acum in programul tau de frumusete.

  • Frumusete - sfaturi pentru frumusete la prima intalnire

    Se apropie ziua cea mare si ai nevoie de sfaturi pentru frumusete? In cazul asta, citeste recomandarile pe care ti le vom da in acest articol, care te vor ghida prin ritualurile de pregatire pentru a fi stralucitoare la prima intalnire.

  • Frumusete naturala versus frumusete artificiala

    Ne plac florile naturale, trandafirii rosii infloriti si crizantemele frumos mirositoare. Ne plac aromele naturale pe care portocalele proaspat desfacute le emana sau parfumul delicios al unei cafele aburinde.

  • Frumusete – tratamente benefice pentru frumusete

    Obtine o piele mai catifelata si mai sanatoasa folosind aceste tratamente pentru frumusete pe care le poti prepara si acasa. Alege ingrediente naturale pentru a reda sanatatea pielii tale in doar cativa pasi.

  • Frumusete – secrete pentru o frumusete naturala

    Pregateste-te pentru noul sezon folosind aceste secrete pentru o frumusete naturala. Arata rezultatele fabuloase ale pielii rafinate si ale unui regim de ingrijire a corpului si simte-te libera sa experimentezi aceste tratamente organice care pot face minuni.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii