Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Depeche Mode isi lanseaza noul album printr-un concert gratuit

Joi, 23 Aprilie 2009
Depeche Mode î_i lanseaza noul album printr-un concert gratuitTrupa britanica Depeche Mode isi va lansa cel de-al 12-lea album, "Sounds of the Universe", joi, intr-un concert gratuit care va fi sustinut pe celebrul Hollywood Boulevard din Los Angeles, ce urmeaza sa fie inchis cu aceasta ocazie, au anuntat reprezentantii municipalitatii, citati de AFP.

Aproximativ 10.000 de spectatori sunt asteptati, joi seara, la intersectia dintre Hollywood Boulevard si Vine Street, doua artere principale din Hollywood, cartierul legendar al celei de-a saptea arte, pentru a asista la acest eveniment.
    
Trupa Depeche Mode va lansa cu ocazia acestui concert albumul "Sounds of the Universe", al 12-lea material de studio al muzicienilor britanici, din 1981 pana in prezent, informeaza Mediafax .
    
Cu o cariera ce se intinde pe parcursul a 28 de ani si care insumeaza pana in prezent 11 albume de studio, vandute in peste 75 de milioane de exemplare in toata lumea, Depeche Mode este unul dintre cele mai importante nume din istoria muzicii.
    
Trupa Depeche Mode va sustine un concert si in Romania, pe 16 mai, in parcul Izvor din Bucuresti. Acesta va fi cel de-al doilea concert pe care celebra trupa britanica il va sustine in Romania, dupa show-ul din vara anului 2006.



Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii