Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Irina Schrotter isi lanseaza o noua colectie sub propriul brand

Luni, 30 Noiembrie 2009
Irina Schrotter revine in echipa de creatie a brandului  Asa cum se intampla in acesta perioada in toate capitalele modei, casa de moda Irina Schrotter pregateste lansarea noii colectii printr-un eveniment de anvergura care va avea loc marti, 1 decembrie orele 20 la hotelul Radisson Sas din Bucuresti.

Conform unui comunicat de presa, cele doua prezentari de moda, pręt a porter Irina Schrotter si apoi, Irina Schrotter Gold by Razvan Ciobanu vor aduce in atentia specialistilor si a publicului avizat creatii rafinate, care respecta in detaliu tendintele.

Dupa ce a facut o pauza in ceea ce priveste implicarea efectiva in munca de creatie preferand supervizarea per ansamblu a intregului brand, Irina Schrotter revine in zona de design realizand alaturi de echipa sa o noua linie de pręt a porter.

Jersse din bumbac, voal, satin, crepe din matase si variatiuni de materiale cu aplicatii din dantele, pietre sau alte broderii, sunt materia prima a colectiei  realizate intr-o cromatica echilibrata.

Formele sunt adaptabile oricarei siluete. Pe scurt, o imagine fresh, neincorsetata, imagine ce confera libertate de interpretare oricarei femei care opteaza pentru creatiile Irina Schrotter.

Coloana sonora a prezentarii va fi asigurata de catre trupa Publika. Machiajul modelelor va fi realizat de Alexandru Abagiu, iar coafura de catre Cristina Micu de la “Salon Irina Schrotter” in colaborare cu hair stilistul Paola Tuia venita din Elvetia  pentru prezentarea Irina Schrotter.

Incaltamintea  este realizata special pentru acest eveniment de catre Mihaela Glavan, unul dintre cei mai talentati designeri de accesorii din Romania.
 
Ca si in sezonul trecut, Irina Schrotter continua colaborarea cu designerul Razvan Ciobanu . Linia “Irina Schrotter Gold”by Razvan Ciobanu va fi prezentata in partea a doua a evenimentului si va fi disponibila exclusiv in privat room-ul din Mall Vitan.

Rochiile de seara readuc la viata nuantele de alb si ivoire considerate in viziunea casei de moda “Irina Schrotter” drept “new black”, iar modelele vor defila avand drept coloana sonora coveruri celebre.
 
Printre numerosii invitati care vor fi prezenti la eveniment se vor afla nu doar consumatori de moda “Irina Schrotter”din Romania ci si din Italia, Israel si Franta.
Te-ar putea interesa:
  • Modelul Irina Lazareanu isi lanseaza propria colectie de moda

    "Rini by Irina" este numele primei colectii de moda ce va fi lansate de modelul roman Irina Lazareanu in septembrie 2010, informeaza refinery29.com.

  • Gucci lanseaza o noua colectie de genti in scop umanitar

    Casa de moda italiana Gucci in parteneriat cu UNICEF a lansat o colectie de genti, o parte din banii proveniti din vanzarea produselor urmand sa fie donati in folosul copiilor afectati de virusul HIV, informeaza site-ul unicef.org

  • Elena Perseil isi lanseaza noua colectie "One summer!This afternoon.."

    Elena Perseil lanseaza colectia primavara-vara 2010, numita " One summer! This afternoon.."

  • Irina Schrotter - RFW 2010

    Celebrul designer roman a prezentat in cadrul RFW 2010 o colectie feminina eleganta, cu influente urbane, realizata din materiale pretioase precum pielea, lame-ul si blana naturala.

  • Irina Schrotter Men - RFW 2010

    Cea de-a XII-a editie a Romanian Fashion Week 2010 a adus cu sine o premiera pentru Irina Schrotter, si anume patrunderea designerului si in zona modei masculine. Festivalul a fost deschis de colectia pentru barbati lansata sub semnatura Irinei Schrotter, care a fost gandita grafic de Razvan Ciobanu. Colaborarea dintre cei doi nu reprezinta o noutate in sfera fashion romaneasca.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii