Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

15000 de Spectatori asteptati la Feeric Fashion Days

Marti, 26 Iunie 2012
15000 de Spectatori asteptati la Feeric Fashion DaysFeeric Fashion Days este cel mai mare festival de moda din tara. In fiecare seara de Gala sunt asteptati circa 4000 de spectatori.

Cel mai mare festival de moda al anului, Feeric Fashion Days, incepe in 26 de iunie in Sibiu si in alte cateva locatii din imprejurimi. In cele sase zile de festival, pe scenele din Sibiu si imprejurimi vor prezenta colectii de moda unii dintre cei mai buni designeri de moda din tara si din strainatate.

Ca in fiecare an, punctul central al Festivalului de la Sibiu va fi pasarela suspendata din Piata Mica, paralela cu Podul Minciunilor. Pe aceasta pasarela, vineri si sambata, vor avea loc cele doua Gale Feeric, unde isi vor prezenta colectiile cei mai buni designeri prezenti in festival.

Spectaculoasa pasarela construita in Piata Mica are o lungime de 26 de metri si o latime de trei metri. Este suspendata la 1.5 metri fata de pavaj si la peste 6 metri de drumul de acces inspre Piata Mica. Pasarela este prevazuta cu plase de protectie in partile laterale, atat pentru a preveni accidente nedorite cat si pentru a creste spectaculozitatea prezentarilor. In cele doua seri de Gala, 40 de modele vor prezenta cele mai noi creatii in moda romaneasca si europeana. Serile vor fi pigmentate de momente artistice. Vineri seara, Teatrul de Balet Sibiu il trimite pe pasarela suspendata pe balerinul Josh Beaver, urmat de un concert baROCK sustinut de Adi Corlaciu acompaniat de muzica clasica. Sambata seara, pe pasarela din Piata Mica vor urca cei de la HI-Q. In total, in cele sase zile de festival, cele 40 de modele vor parcurge aproape 3000 de metri de pasarela, in Piata Mica dar si in locatiile invecinate.

15000 de Spectatori asteptati la Feeric Fashion Days

15000 de Spectatori asteptati la Feeric Fashion Days

Echipa din spatele Feeric Fashion Days numara nu mai putin de 300 de oameni, staff, designeri, modele, tehnic si voluntari. Prezentarile si evenimentele adiacente se desfasoara in 20 de locatii din Sibiu si din judet. In fiecare seara de Gala, pe pasarela din Piata Mica isi vor prezenta colectiile cate 9 designeri, din Romania, Spania, Germania si Republica Moldova. In total, in festival participa in jur de 20 de designeri din tara si din strainatate.

Feeric Fashion Days este un concept al Fundatiei Mitichi. Dumitru Preda „Mitichi”, organizatorul festivalului, este fotograf de moda, autorul „M” calendar si „creierul” din spatele celui mai important festival de moda din tara, Feeric Fashion Days.

Feeric Fashion Days este un eveniment sustinut de Primaria Municipiului Sibiu si Consiliul Local prin Casa de Cultura a Municipiului.

Te-ar putea interesa:
  • Incepe Feeric Fashion Days

    Cel mai mare festival de moda al anului incepe in 26 iunie. Pentru cea de-a cincea editie, Feeric Fashion Days s-a reinventat intr-un festival de 6 zile.Cel mai mare festival de moda al anului, Feeric Fashion Days, incepe in 26 de iunie in Sibiu si in alte cateva locatii din imprejurimi. Ajuns la cea de-a cincea editie, Festivalul a suferit modificari radicale fata de editiile precedente, fiind mult mai mare si mai diversificat. Daca editiile anterioare durau doar trei zile, pentru editia aniversara festivalul a ajuns la sase zile, cu prezentari de moda in cateva locatii inedite. 6 zile de prezentari de moda, expozitii, workshopuri, seminarii in spatii extrem de spectaculoase.

  • Feeric Fashion Days, de la Palatul Baronului la Cuburile din Piata Mare

    Pentru prima data in Sibiu, Piata Mare va gazdui o expozitie foto pe cuburi translucide. Antonia Giurgiu „mangaie” barocul Palatului Brukenthal de la Avrig cu o colectie inspirata din Shakespeare.

  • TRENDS by Adina Buzatu, pe Scena Feeric Fashion Days de la Sibiu

    Show-ul de moda masculina va incheia cel mai important festival de creatie vestimentara si arta contemporana din Romania.

  • Catalin Botezatu pentru Fashion TV la Summer Fashion Festival 2009

    Linia de lenjerie intima detinuta de Catalin Botezatu se mareste si se imbogateste vazand cu ochii. La Summer Fashion Festival, Catalin Botezatu a fost designerul vedeta, prezentand, printre altele, si o colectie de lenjerie intima si costume de baie realizata special pentru Fashion TV.

  • Ego Mens' Fashion Concept - Fashion TV Summer Festival 2010

    Colectia cunoscutului magazin multibrand de haine masculine "Ego Mens' Fashion Concept" continua la Fashion TV Summer Festival 2010 seria tinutelor colorate si indraznete de la Bucharest Fashion Week  2010.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii