Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011
Saloane cosmetica

Cristina Rus- o prezenta clasica

Luni, 10 Septembrie 2007
Cristina Rus- o prezenta clasicaEste eleganta, rafinata si delicata. O voce deosebita a muzicii romanesti si o prezenta agreabila, Cristina Rus reprezinta un simbol al feminitatii. Vedeta alege intotdeauna vestimentatii cu bun gust si se declara impotriva stilului vulgar.

Chiar daca a renuntat de mult la sfaturile stilistilor, frumoasa blonda ramane in topurile elegantei- adora stilul clasic, pe care il foloseste pentru orice ocazie. In ceea ce priveste machiajul, solista prefera sa se aranjeze intr-un mod propriu, fara a utiliza metodele profesionistilor in acest domeniu.


 

Naturalete si stil- Maria Marinescu

Luni, 16 Iulie 2007

Naturalete si stil- Maria MarinescuUna dintre cele mai tinere creatoare de moda din tara noastra, Maria Marinescu, reuseste sa atraga privirile pline de admiratie atat ale colegelor de bransa, cat si ale femeilor care cauta sa isi identifice si sa isi personalizeze propriul stil. Fosta iubita a lui Cristi Chivu este insa o persoana foarte pretentioasa, cu foarte mult bun gust si delicatete. 

 

Printese pe covorul rosu

Marti, 27 Februarie 2007
Printese pe covorul rosuEditia din acest an a festivitatii decernarii premiilor Oscar, o mare de lumina si stralucire, i-a motivat pe marii creatori de moda sa puna in aplicare cele mai rafinate idei. Astfel, pe covorul rosu s-au perindat, aplaudate fiind la scena deschisa, cele mai noi creatii ale marilor case de moda- Nina Ricci, Valentino, Calvin Klein, Dolce and Gabbana, Prada, Balenciaga sau Giorgio Armani.
 

Mihaela Radulescu - rafinament si eleganta

Duminica, 25 Februarie 2007
 Mihaela Radulescu- rafinament si elegantaCine nu a auzit de celebra prezentatoare Mihaela Radulescu? De fapt cine nu o admira? Este o femeie frumoasa si puternica, o sotie devotata si o mama exceptionala pentru fiul ei. A trecut prin multe greutati in viata, dar prin optimismul sau si prin energia pozitiva pe care o poarta adanc in suflet a devenit o femeie de succes.
 
‹‹ Start ‹ Inapoi 51 52 53 54 55 56 57 Inainte › Sfarsit ››

Rezultate 505 - 508 din 508
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii