Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Alina Botea - RFW 2010

Luni, 14 Iunie 2010
Alina Botea - RFW 2010Alina Botea a prezentat in cadrul Romanian Fashion Week 2010 o colectie aflata la granita dintre imbracamintea casual sau de seara si cea ultralejera de casa.

Tanara castigatoare a emisiunii “Levintza prezinta” a impresionat prin folosirea unor materiale si croieli nonconformiste pentru a-si sustine conceptul de baza al colectiei, si anume: transferarea confortului hainelor de casa catre tinutele de zi cu zi. Aceasta a insemnat inserarea modelelor petrecute de tipul halatelor sau a celor vaporoase de tipul pijamalelor/camasilor de noapte, realizate din materiale confortabile precum plusul, matasea, satinul si voalul.

Farmecul colectiei a fost sporit de alaturarea dintre piesele uni semitransparente si cele cu imprimeuri jucause, laitmotivul colectiei fiind imprimeul cu cap de lup. Foarte interesanta mi s-a parut alegerea paletei de culori, care, desi nu foarte extinsa, a reusit sa atraga atentia prin acel "homey feeling". Culorile de baza folosite au fost bej, negru, rosu si fucsia, accentele fiind date de galben, maro si un mov-rozaliu.

Cel mai mult mi-au placut croielile deconstructiviste de felul halatului fucsia cu o maneca lipsa sau al capotului suprapus peste o camasa cu fusta. De asemenea, ingenioasa mi s-a parut si trecerea unui halat rosu in registrul rochiilor de seara, prin inserarea unor paiete si a unor detalii mov-rozalii la buzunare. Tinuta este purtata cu o pereche de sosete negre si sandale decupate de aceeasi culoare (marca Il Passo), care plaseaza colectia Alinei Botea in randul marilor trenduri prezente la nivel international.


Andreea Peticaru


DSC_0002.jpg
DSC_0006.jpg
DSC_0010.jpg
DSC_0013.jpg
DSC_0018.jpg
DSC_0022.jpg
DSC_0023.jpg
DSC_0029.jpg
DSC_0032.jpg
DSC_0036.jpg
DSC_0041.jpg
DSC_0043.jpg
DSC_0049.jpg
DSC_0055.jpg
DSC_0057.jpg
 




Te-ar putea interesa:
  • TouchedBy – by Mihaela Glavan si Alina Botea

    Designerul de incaltaminte Mihaela Glavan a lansat in anul 2009 proiectul TouchedBy, iar in acest an, Alina Botea este cea care semneaza creatiile din noua editie a proiectului.

  • Alina Botea - Romanian Fashion Week 2008

    Galerie de imagini: Alina Botea - Romanian Fashion Week 2008

  • Alina Ene - RFW 2010

    "Light Wear", colectia de debut a Alinei Ene, a fost cea mai inedita prezenta artistica din cadrul Romanian Fashion Week 2010.

  • Alina Latan - RFW 2010

    Colectia Alinei Latan, numita Endless, pleaca de la simbolul lalelei negre, mai exact de la filmul "La Tulipe Noire" cu Alain Delon in rol principal. Colectia a cuprins mult negru, in ton cu tendinta din prima seara, precum si negru cu alb. Cateva tinute, numarate pe degetele de la o mana, au adus si o pata de culoare pe catwalkul primei seri de RFW.

  • Alina Popescu - RFW 2010

    Alina Popescu si-a facut debutul la RFW 2010 cu colectia numita "Nocturne". Vestimentatiile sunt definite de un exces de negru, avand ca sursa de inspiratie simbolistica lunii si a cerului.

Mesaje (1) »
...
scris de gramma, October 10, 2010

oau.da rochii tari.ar sta bine daca ar fi pe mine.


Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii