Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Casa Giulia la BFW 2008

Joi, 17 Aprilie 2008

Casa Giulia la BFW 2008Joi, 17 aprilie, in cea de-a doua zi a Bucharest Fashion Week 2008, Casa de moda Giulia si-a prezentat noua colectie de rochii de ocazie pentru vara aceasta.

Intitulata sugestiv "Floralia", colectia a fost vie, suava, delicata, eleganta si feminina.










Casa Giulia la BFW 2008Creatoarea de moda a dorit ca podiumul sa prinda viata, prin materialele sofisticate, rafinate, viu colorate - rosu, mov, verde, albastru, galben, bleumarin.

Dupa cum a fost supranumita colectia, rochiile au fost "asezonate din plin" cu imprimeuri florale, broderii si dantela fine.








Casa Giulia la BFW 2008Din satin, matase, organza, tinutele au fost aplaudate indelung de publicul prezent la celebrul eveniment Bucharest Fashion Week 2008.

Monica Columbeanu a prezentat o superba rochie de ocazie, confectionata din satin, intr-un verde praz, cu o broderie fina la bust si la maneci.







Casa Giulia la BFW 2008Privirile au fost atintite din nou asupra sotiei miliardarului Irinel Columbeanu.

Rochiile de ocazie propuse de Casa de moda Giulia se potrivesc femeilor moderne, care vor sa fie in pas cu moda.

Georgiana Popa

Intreaga colectie Casa Giulia aici...


Puteti vedea aici clipul video al colectiei Casa Giulia.

Te-ar putea interesa:
  • Casa Giulia la BFW decembrie 2010

    Casa de moda Giulia a prezentat la BFW, editia decembrie 2010, o colectie eleganta, de rochii de seara. Paleta coloristica a fost una extrem de diversa, de la rosu, la mov, argintiu liliachiu, albastru, verde, negru sau combinatii de rosu cu negru.

  • Moda 2008 - Tendintele anului 2008

    Iti place sa fii moderna, feminina si senzuala? Afla care sunt tendintele in moda 2008 . Designerii ne propun tinute atractive, perfecte pentru femeia puternica, dar si romantica, care vrea sa fie mereu cocheta, atat pentru ea, cat si pentru barbatul din viata ei. 

  • Casa de blanuri MG la BFW decembrie 2010

    Casa de blanuri MG a adus pe catwalk-ul Bucharest Fashion Week 2010 o colectie numita "Glow". Materialul principal a fost, bineinteles, blana, la care s-a adaugat in unele cazuri tricotul.

  • Colectia de parfumuri opulente de la casa BVLGARI

    De-a lungul istoriei, parfumurile au fascinat intotdeauna, reprezentand un lux ravnit de fiecare dintre femei, o arma secreta a seductiei. Maestri  parfumieri erau respectati si aproape temuti, fiind vazuti in antichitate ca detinatori ai tainelor zeilor, iar in epoca medievala au fost considerati  magi sau alchimisti.

  • Casa de moda Escada se apropie de faliment

    Renumitul brand german Escada se afla acum intr-o situatie “foarte dificila”. Potrivit celor spuse de presedintele casei de moda,  Bruno Saelzer, compania e pe cale sa dea faliment.

Mesaje (1) »
...
scris de ROBERT, April 19, 2008

CE MAI FACI
IUBITO

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii