Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Coafuri pentru toamna 2008

Joi, 14 August 2008
Coafuri pentru toamna 2008 Chiar daca mai este ceva timp pana la aparitia sezonului rece in viata noastra, designerii au "etalat" tendintele pentru toamna - iarna 2008.

Daca in materie de haine culorile neon au ramas in trend, in ceea ce priveste hair styling-ul sau coafurile, lucrurile se schimba putin. 






Coafuri pentru toamna 2008Parul scurt
este la moda in toamna 2008. Designeri celebri printre care Ralph Lauren, Versace, Karl Lagerfeld, Valentino au propus pentru toamna - iarna 2008 parul scurt, pana la urechi.

Masculina, sport si usor de aranjat, aceasta coafura este perfecta pentru femeile care au putin timp la dispozitie.






Coafuri pentru toamna 2008Pentru persoanele care adora feminitatea, dar si eleganta, Diane von Furstenberg si Vera Wang recomanda bucle sexy, pana la umar.

Astfel, fie ca veti purta o rochie de seara sau o tinuta casual, datorita coafurii veti fi deosebita.








Coafuri pentru toamna 2008De asemenea, parul strans pe cap sau in coc este in voga in sezonul rece. Fie ca il prindeti cu un elastic sau cu o bentita, veti avea un look in tendinte.

Nuantele pentru care puteti opta in toamna - iarna 2008 sunt cele naturale: saten, castaniu, ciocolata si chihlimbar.

Sfat:
Alegeti culoarea parului in functie de temperamentul, tenul si ochii dvs. Doar asa veti fi atragatoare in fiecare clipa!


Coafuri pentru toamna 2008 aici...




Coafuri pentru toamna 2008Coafuri pentru toamna 2008

Georgiana Popa
Te-ar putea interesa:
  • Coafuri office sau de zi, pentru toamna 2007

    La dorinta cititoarelor revistei noastre, va publicam si un articol cu nelipsitele coafuri de zi sau office. In orice imprejurare trebuie sa aratam exceptional, atat la birou, cat si la o plimbare relaxanta prin parc sau de ce nu, la o cina romantica, alaturi de iubitul sau de sotul nostru.

  • Coafuri - coafuri pentru parul de lungime medie

    Suntem mereu in cautarea unui look cat mai sexy si in ton cu moda. Coafurile pentru parul de lungime medie pe care ti le vom prezenta in acest articol te pot face sa arati foarte stilata.

  • Coafuri - coafuri trendy pentru parul lung

    Daca iti doresti sa surprinzi mereu in mod placut oamenii cu look-ul tau nou si stilat, este necesar sa diversifici stilurile de coafare a parului tau. Citeste in continuare despre cateva idei pentru coafuri trendy pentru parul lung.

  • Coafuri - coafuri pentru parul scurt

    Iti vom prezenta o gama larga de idei de coafuri stilate pentru parul scurt, din care te poti inspira si tu. Vei dovedi astfel ca si aceasta dimensiune a parului garanteaza versatilitatea si sex-appeal-ul. Folosind stiluri de coafuri de inalta clasa si cateva accesorii, vei avea un nou look stilat si de sezon.

  • Coafuri - stiluri de coafuri pentru plaja

    Este vara si unul dintre aspectele frumusetii tale pe care nu trebuie sa il neglijezi este parul. In timp ce te relaxezi pe plaja ultimul lucru de care este bine sa nu iti faci griji este parul. Vezi ce stiluri de coafuri iti propun vedetele pentru plaja in aceasta vara.

Mesaje (6) »
...
scris de the best, October 09, 2008

acceptabil

...
scris de alexandra georgiana, November 09, 2008

Am 14ani si nu stiu ce rochie sa port de banchetul de la sfarsit de calasa a8a, am parul cret si h 1,59 tenul deschis , fruntea putin lata iar ochii caprui si nu prea mari. spuneti-mi cu ce as putea potrivi tinuta si parul.

...
scris de lidiadivina, November 12, 2008

vreau sa ma tund si nu stiu cum! acum sunt tunsa bob..ce tunsoare imi recomandati?
am fata rotunda,ochi albastri..

...
scris de myruta, December 04, 2008

am parul cret si lung(natural), fata ovala ...as dori sa ma tund ,dar nu stiu daca imi va sta bine...mentionez ca niciodata nu mi-a placut parul meu..desi foarte multa lume ,spune ca e frumos..vreau o schimbare..va rog sa ma ajutati..multumesc!!!

...
scris de mony-k, January 23, 2009

as vrea sa i-mi schimb si eu look si nu stiu km .nu stiu ce tunsoare ma va avantaja,ma puteti ajuta?am fata patrata,sunt inalta,ochi caprui,bruneta,par drapt........multumesc....

...
scris de alexandra222, May 19, 2009

superbe..:x;)

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii