Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Decernarea premiilor Bafta 2009

Luni, 09 Februarie 2009
Decernarea premiilor Bafta 2009Considerate echivalentul unui Oscar pe plaiurile Marii Britanii, premiile Bafta s-au decernat duminica, 8 februarie, ceremonia venind dupa un an de pauza, cauzata de binecunoscuta greva a scenaristilor.

Anul 2009 s-a evidentiat datorita bunului gust si a elegantei, gafele vedetelor fiind mai putin sesizabile. Rochia neagra a facut ravagii si la decernarea premiilor Bafta, gasindu-si adepte in randul vedetelor precum Kate Winslet, Penelope Cruz, Emma Watson si nu numai.

Ca de obicei, cuplul Angelina Jolie - Brad Pitt a acaparat atentia presei. Angelina a purtat o rochie din matase, semnata Armani Prive si pantofi Christian Louboutin, iar Brad Pitt a ales un tuxedo Tom Ford.

Anul 2009 pare sa fie anul lui Kate Winslet, care a cules premii dupa premii, distinctia oferita de Academia Britanica de Film nefiind o exceptie de la regula. Pe covorul rosu, Kate a ales, din nou, o rochie neagra, semnata de data aceasta Zac Posen.

Un aer mult mai tineresc si fresh a abordat Emma Watson, cunoscuta actrita din seria Harry Potter. Rochia, de asemenea neagra, semnata Alice Temperley a fost completata de un machiaj natural, deloc incarcat.

Dintre vedetele care au optat pentru un strop de culoare pe covorul rosu le amintim pe Sharon Stone, Frida Pinto pe care o stiti din mult aclamatul "Slumdog Millionaire", Marisa Tomei care a jucat rolul unei stripperite in "TheWresler".

Sharon Stone ne-a facut, inca o data, sa suspinam cu invidie. La cei aproape 51 de ani pe care ii va implini pe 10 martie, Sharon Stone arata mult mai bine decat alte reprezentante ale sexului frumos aflate in floarea tineretii. Rochia rosie purtata de Sharon este semnata John Galliano  si face parte din colectia de primavara-vara 2009.

Frieda Pinto este o figura noua care si-a facut debutul datorita "Slumdog Millionaire", unde interpreteaza rolul principal feminin, cel al frumoasei Latika. Pentru seara premiilor Bafta, ea a mizat pe o rochie Oscar de la Renta, pantofi Jimmy Cho si bijuterii in stilul secolului XVIII.

Marisa Tomei, partenera lui Mickey Rourke in pelicula "The Wresler" a aparut intr-o rochie asimetrica Etro, accesorizata cu o geanta plic Fendi si pantofi Christian Louboutin. Ea a fost si sursa de inspiratie a discursului colegului Mickey Rourke, care i-a apreciat rabdarea si consecventa cu care... s-a dezbracat la filmari in fata actorului.

Chiar daca greselile vestimentare nu au fost extrem de frapante, asta nu inseamna totusi ca ele nu au existat. Marion Cotillard, marea castigatoare a anului trecut pentru rolul din "La vie en rose", pelicula ce a descris viata cantaretei Edith Piaf, a parut slab inspirata in seara premiilor Bafta. Mai trista a fost insa optiunea actritei Alesha Dixon care a purtat o rochie neagra, mult prea ampla, la care a asortat o pereche de cercei candelabru, rezultatul fiind o tinuta exagerat de incarcata.


Andreea - Ina Gartoi

a1.jpg
a2.jpg
a3.jpg
a4.jpg
a5.jpg
a6.jpg
b1.jpg
b2.jpg
b3.jpg
b4.jpg
c1.jpg
c2.jpg
c3.jpg
 


Te-ar putea interesa:
  • Decernarea premiilor Grammy 2009

    Premiile Bafta, pe de o parte, si premiile Grammy, pe de alta parte, au atras atentia presei in acest week-end. Intr-o privire de ansamblu am putea spune ca industria cinematografica ramane totusi mai eleganta si mai clasica in ceea ce priveste aparitiile pe covorul rosu.

  • Stralucire la Gala Premiilor SAG

    Sindicatul actorilor americani si-a desemnat castigatorii la sfarsitul lunii ianuarie. Covorul rosu a fost astfel din nou pregatit pentru a intampina unele dintre cele mai importante nume ale filmului international.

  • Decernarile premiilor Oscar

    Ceremonia de decernare a premiilor Oscar a avut loc, ca de fiecare data, la Kodak Theatre, Los Angeles, si a reunit sub acoperisul sau, care poate gazdui circa 3400 de persoane, toata crema cinematografiei americane. Insa inainte de a-si lua locurile cuvenite in sala, vedetele Hollywood-ului au avut de parcurs anevoiosul drum de pe covorul rosu, garnisit cu o ploaie de blitzuri. Publicul din toata lumea a urmarit cu mare atentie decernarea premiilor Academiei Americane de Film, fara a uita insa de tinutele vedetelor, indelung asteptate si preconizate de mai orice iubitoare de moda.

  • Top 7 trenduri pe covorul rosu al Premiilor SAG

    Covorul rosu al Premiilor SAG a fost impanzit de ultimele trenduri in materie de rochii: decupaje indraznete, detalii sexy, culori bogate si siluete elegante. Urmareste trendurile preferate de vedetele pline de stil mai jos.

  • 56 de look-uri spectaculoase de pe covorul rosu al Premiilor Oscar

    Oscarurile sunt in aceasta duminica si suntem extrem de entuziasmate in asteptarea marelui eveniment. Si astfel, ne-am gandit sa ne uitam la cateva dintre cele mai spectaculoase look-uri din trecutul decernarii Premiilor Academiei. Covorul rosu al Premiilor Oscar a scos mereu in evidenta cele mai elegante si stralucitoare tinute ale celebritatilor si abia asteptam sa vedem defilarea din acest an.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii