Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Designerii prezenti la editia 30 aprilie - 2 mai 2010 a BFW

Luni, 26 Aprilie 2010
Designerii prezenti la editia 30 aprilie - 2 mai 2010 a BFWIata care sunt designerii si brandurile vestimentare care vor prezenta la editia 2010 a Bucharest fashion Week, desfasurata intre 30 aprilie - 2 mai la World Trade Center

1. Catalin Botezatu - a avut prezentari de moda pe toate continentele lumii, obtinand cele mai multe premii de-a lungul carierei sale in domeniul modei. Botezatu este singurul creator de moda autohton care se ocupa personal de scenografie, regie, coloana sonora, cat si de stylingul colectiei (bijuterii, pantofi, aplicatii capilare).

La Bucharest Fashion Week Aprilie 2010, Catalin Botezatu va prezenta colectia de lenjerie masculina "Avatar", inspirata de cea mai scumpa productie cinematografica.

2. Arhitectul de pantofi Mihai Albu, cunoscut pentru colectiile spectaculoase de incaltaminte si de marochinarie, s-a impus cu un stil propriu foarte apreciat de catre publicul cumparator. Designerul lucreaza cu materiale unice aduse de la celebre case din Italia, Franta si Elvetia si este cunoscut pentru tocurile personalizate pe care le-a creat unui celebru producator de accesorii.

Colectia toamna-iarna 2010-2011, pe care o va prezenta saptamana aceasta la Bucharest Fashion Week, se intituleaza "Structuri" - o colectie arhitecturala in care diversele elemente constructive ale pantofului se regasesc in locuri neobisnuite, creand impresia unor sculpturi arhitecturale. Alaturarile de culori sunt surprinzatoare, iar punctul de atractie al tuturor pieselor il constituie tocul de 16 cm.

3. Adina Buzatu, stilista specilizata in tinute masculine, ajuta barbatul rafinat si atent la detalii sa isi puna in valoare atuurile. Tinutele Trends by Adina Buzatu sunt un mix eclectic intre clasic si avangarda, intre casual si elegant.

4. Linia urmarita in colectiile designerului Laura Olteanu este una glam si extrem de sofisticata. Filozofia casei de moda este "Too much is not enough". Fiecare creatie in parte este lucrata in detaliu, pornind de la materiale si terminand cu accesorizarea finala.

5. Cunoscutul stilist si consilier de imagine, Clara Rotescu, s-a bucurat de un succes extraordinar inca de la debutul sau in design vestimentar. Colectiile sale, extrem de feminine si apreciate in mod deosebit, se adreseaza femeilor moderne, stilate, care stiu ca "simplitatea este cea mai sofisticata arma".

6. Brandul Ersa a fost fondat in anul 2002 de catre Cristina si Gabriela Antonescu. Fiecare creatie este un proces unic de devenire definit de dialogul dintre o idee si un vis, fiecare rochie imbraca un personaj. Ersa considera ca alegerea rochiei de mireasa reprezinta pasul esential spre definirea sublimului personal si astfel priveste fiecare mireasa ca pe o "personalitate aparte".

7. Designerul Zina Dumitrescu a semnat implicarea casei de moda Azzara in categoria modei pret-a-porter. Din anul 2008, aceasta a predat stafeta designerului Mirela Pellegrini care a adus colectiilor nou create un aer modern, cu influenta italiana.

8. Casa de moda Dolena a fost infiintata in 1993 in Roman, judetul Neamt. Avand o vasta experienta in domeniul productiei de costume, paltoane, fuste, pantaloni, pantofi si posete pentru ocazie, Dolena beneficiaza de o mare recunoastere si apreciere pe piata de profil din Romania.

9. Moda este o arta. Acest lucru este de necontestat mai ales atunci cand creatorii de moda, in joaca lor cu frumosul, lasa urme stralucitoare. Designerul vestimentar Nausica Mircea, focsaneanca ce a patruns in lumea modei cu creatiile sale pana pe podiumurile de la Paris, este persoana care reuseste de fiecare data, cu fiecare noua colectie, sa atraga interesul.

10. Izabela Purdescu si mama ei, Cristiana Maria Purdescu sunt abolvente ale Universitatii Nationale de Arte, Bucuresti. Colectiile lor, caracterizate de eleganta, stil, rafinament si stralucire, sunt realizate din materiale nobile si au o croiala deosebita. Creatiile Izabelei Purdescu, tanar designer al casei de moda Cristiana Purdescu, pastreaza inocenta si sensibilitatea feminina.

11. BSB, infiintata in Grecia de Vassilios si Sophia Bitharas in 1980, este in prezent un producator de top in domeniu si detine o retea internationala de 80 magazine, oferind imbracaminte, accesorii si produse complementare. BSB si-a construit deja o reputatie pe piata romaneasca prin colectiile chic si surprinzatoare. Hainele BSB imbraca femeia moderna, puternica, pentru orice moment al zilei.

12. Ana Radu este o tanara care si-a facut debutul ca designer vestimentar in cadrul Bucharest Fashion Week noiembrie 2009. La doar 27 de ani, are o poveste de viata captivanta. In 1997 a castigat titlul "Supermodel Romania", a fost la Los Angeles, apoi a lucrat 4 ani la salonul Getei Voinea. A fost model la Los Angeles si la Milano pana in 2009.

13. Hello Kitty este cel mai cunoscut personaj fictiv produs de compania japoneza Sanrio, care celebreaza in acest an cea de-a 50-a aniversare. Lumea fictiva a lui Hello Kitty ii include atat pe membrii familiei, iubitul ei, Dear Daniel, cat si pe prietenii ei. Sloganul incantatoarei pisicute este "You can never have too much friends".

14. Invitatul special al acestei editii este marele couturier SUSHMA PATEL din India, un nume cu rezonanta internationala. Ea este una dintre putinii designeri din India care reinvie mestesugurile traditionale de broderie, imprimare si tesatorie. Creatiile ei se potrivesc oricarei femei pasionate de frumos.

15. Designerul Belinda Liu s-a nascut in Romania din tata chinez si mama romanca. A petrecut cativa ani in China, in Shanghai, locul care i-a schimbat definitiv perceptia despre stil si moda. Designerul creeaza rochii urmarind cateva reguli simple. Nu face compromisuri in ceea ce priveste materialul si foloseste linii clasice si simple, pentru ca simplitatea poate fi sofisticata.

16. Ioana Ghenciulescu, din Targoviste, a absolvit Institutul Spaniol de incaltaminte in 2008. In 2009 obtine locul 3 la sectiunea design la concursul din cadrul Salonului International de incaltaminte din Alicante-Spania. Ca urmare a succesului avut, este invitata sa-si expuna propriile modele in muzeul de incaltaminte din localitatea Elda, cel mai important centru de fabricare al pantofilor din Spania.

17. Marca de lenjerie Skiny apartine companiei austriece Huber, renumita pentru traditie si calitate de aproximativ 100 ani. Produsele Skiny se caracterizeaza prin calitate superioara, modernism si inovatie si se adreseaza persoanelor cu un anumit stil de viata, cu personalitate si cu respect de sine. Puristic, casual sau sexy, stilul Skiny provoaca emotii si starneste imaginatia.

18. Mondex Sibiu este cel mai mare producator de ciorapi si sosete din Romania. Alaturi de gama completa de produse comercializate sub brandul Mondex, compania ofera si o gama noua de produse de lenjerie: slipi, boxeri, maiouri, tricouri, jachete tip fleece pentru copii, femei, barbati, prezentate sub marca Tuareg.

19. Adriana Goilav a absolvit Universitatea de Arte si design la Cluj Napoca in 2003. Designul vestimentar si cel de accesorii sunt noile preocupari in care se regaseste foarte bine. Rochiile sale din in usor transparent si foarte fin prezinta femeia ca pe un tablou viu, unic, cuprins in simbolurile feminitatii ei. Colectia sa de bijuterii ne prezinta un univers plin de simboluri cu piese minutios lucrate.

20. Celebra vedeta de televiziune, actrita si designer Valeria Marini, a venit pentru prima data in Romania in vara lui 2009 pentru a participa la inaugurarea celui mai luxos cazino din Bucuresti, Riviera Casino. Aceasta a fost, impreuna cu Catalin Botezatu, gazda fastuosului eveniment. Valeria Marini i-a propus lui Botezatu sa devina designerul casei de moda pe care ea a deschis-o in Italia.



Te-ar putea interesa:
  • Romanian Fashion Week 2010 - designerii prezenti

    Romanian Fashion Week, cel mai longeviv eveniment de moda din Romania, incepe numaratoarea inversa pentru startul unei noi editii, editia a XII-a – un maraton de moda la Iasi.

  • Fashiontv Summer Festival 2010 - designeri prezenti

    La sfarsitul acestei saptamani, luxul, eleganta si rafinamentul isi dau intalnire la Fashiontv Summer Festival. Pe podiumul de la Grand Hotel Rex din Mamaia, alaturi de Miss Litoral 2010 si  Fashiontv Summer Awards 2010, nume mari ale designului vestimentar romanesc  precum Catalin Botezatu, Mihai Albu, Clara Rotescu, Laura Olteanu, Ersa Atelier sau George Hojbota ne vor povesti despre tendinte, in show-uri de exceptie.

  • Editia din 2009 a Romanian Fashion Week, amanata pentru 2010

    Editia din 2009 a Romanian Fashion Week a fost amanata pentru primavara anului viitor, din lipsa fondurilor necesare pentru organizarea evenimentului, informeaza organizatorii, conform MEDIAFAX.

  • Bucharest Fashion Week 2010 - 30 aprilie - 2 mai

    Cel mai asteptat moment de catre devoratorii de moda, BUCHAREST FASHION WEEK, se apropie. Intre 30 aprilie - 2 mai 2010, World Trade Center gazduieste evenimentul anului. Bucharest Fashion Week face parte din circuitul international, alaturi de Paris Fashion Week, Milano Fashion Week, London Fashion Week, Madrid Fashion Week si va fi transmis pe Fashiontv in 193 de tari.

  • Cluj Fashion Week 2010 - 14-17 aprilie

    In perioada 14-17 aprilie, centrul de interes in lumea modei se muta la Cluj, cu ocazia Festivalului de Moda Cluj Fashion Week, aflat anul acesta la prima editie.

Mesaje (1) »
...
scris de cazino, April 05, 2011

Sa joci la Cazino Online e distractiv . Aici gasesti si turnee online de Poker dar si Pariuri sportive pentru orice sport national si international.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii