Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Ersa Atelier la Summer Fashion Festival 2009

Vineri, 31 Iulie 2009
Ersa Atelier la Summer Fashion Festival 2009Ersa Atelier revine la Summer Fashion Festival in atentia publicului iubitor de moda.

Revine la propriu si la figurat, fiindca Ersa Atelier a repetat experienta pe care ne-a propus-o Catalin Botezatu , prezentand o colectie de rochii, superbe de altfel, deja cunoscute publicului.

Astfel, la Bucharest Fashion Week ati putut admira in premiera aceasta colectie, iar la Summer Fashion Festival ati putut-o revedea intr-un cadru diferit, la Rin Grand Hotel.


Galeria de imagini  Ersa Atelier la BFW
Articol Ersa Atelier la BFW

Andreea - Ina Gartoi

a1.jpg
a2.jpg
a3.jpg
a4.jpg
a5.jpg
a6.jpg
b1.jpg
b2.jpg
b3.jpg
b4.jpg
b5.jpg
 
Te-ar putea interesa:
  • Ersa Atelier - Fashion TV Summer Festival 2010

    Modele colectiei Ersa Atelier din prima seara a Fashion TV Summer Festival au fost prezentate de cele 30 de concurente ale concursului Miss Litoral 2010, marea castigatoare a competitiei purtand o impunatoare rochie din tafta metalizata roz aprins.

  • Ersa Atelier la BFW 2009

    Castigatorul unui Bucharest Fashion Award pentru cel mai bun creator de pret-a-porter de lux, Ersa Atelier ne propune in acest sezon sa mizam pe elemente clasice.

  • Ersa Atelier-BFW toamna 2009

    In cea de-a treia seara a Festivalului Bucharest Fashion Week si seara de Gala, Ersa Atelier a castigat premiul ca fiind "Cel mai bun designer roman de rochii de mireasa" si a prezentat o colectie de rochii de seara foarte senzuala.

  • Catalin Botezatu pentru Fashion TV la Summer Fashion Festival 2009

    Linia de lenjerie intima detinuta de Catalin Botezatu se mareste si se imbogateste vazand cu ochii. La Summer Fashion Festival, Catalin Botezatu a fost designerul vedeta, prezentand, printre altele, si o colectie de lenjerie intima si costume de baie realizata special pentru Fashion TV.

  • Ersa Atelier la BFW 2008

    In cea de-a patra seara a Bucharest Fashion Week 2008 si ultima, Casa de moda Ersa Atelier a deshis celebrul eveniment cu o colectie superba de rochii de ocazie. Pe o melodie ambientala, modelele au defilat in rochii sexy, viu colorate - mov, verde, roz, galben, albastru neon, verde, portocaliu, rosu si lila. 

Mesaje (1) »
...
scris de Annemarie1, July 31, 2009

Ati scris doar la Botezatu ca a avut aceeasi colectie ca la alta prezentare,dar ERSA a avut la fel,aceleasi rochii si ea,de ea de ce nu spuneti???

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii