Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

FashionTv Summer Festival: Bien Savvy – All Black

Sambata, 06 August 2011
FashionTv Summer Festival: Bien Savvy – All BlackUrmatoare colectie prezentata in cadrul FashionTv Summer Festival 2011 a fost semnata Bien Savvy. In colectia denumita „All Black”, creativitatea se imbina cu luxul si senzualitatea feminina.

Colectia surprinde noi laturi ale personalitatii femeii, fiecare model reusind sa redea o alura senzuala, iar culoarea de baza, negrul, da numele colectiei. Paleta cromatica este redusa din punct de vedere al culorilor folosite. Albul din combinatia clasica alb-negru a fost inlocuit in mare parte cu nude, tinutele dobandind astfel un aer luxos si sofisticat, as spune chiar aristocratic.

Diferenta o fac detaliile, croiul si combinatiile inedite de texturi. Imprimeuri cu buline sunt asociate cu detalii din dantela si texturi precum matase, satin, catifea sau voal. Formele line si voluptoase sunt subliniate de materiale fluide si pretioase.

Colectia Bien Savvy prezinta rochii de cocktail si de seara, reusind sa dea o noua interpretare a clasicii „little black dress”.

dsc_0008s.jpg
dsc_0022s.jpg
dsc_0028s.jpg
dsc_0041s.jpg
dsc_0050s.jpg
dsc_0063s.jpg
dsc_0080s.jpg
dsc_0085s.jpg
dsc_0092s.jpg
dsc_0109s.jpg
dsc_0118s.jpg
dsc_0131s.jpg
dsc_0137s.jpg
dsc_0140s.jpg
dsc_0966s.jpg
dsc_0982s.jpg
dsc_0990s.jpg
dsc_1006s.jpg
 





Te-ar putea interesa:
  • Noua Colectie Bien Savvy

    Prin noua colectie de rochii de seara intitulata ROSES & SHOES, Bien Savy promoveaza rafinamentul si nobletea. Avand drept sursa de inspiratie trandafirul, colectia este adresata unei femei senzuale, cu atitudine si incredere in sine.

  • Bien Savvy te asteapta la Expomariaj

    Bien Savvy te asteapta la cea mai mare si cea mai importanta expozitie nationala si internationala din Romania in domeniul nuntilor - Expomariaj. Te incitam sa admiri in premiera tinute superbe, din colectia 2009 de Rochii de Mireasa.

  • Bien Savvy la BFW decembrie 2010

    Colectia de rochii de seara Bien Savvy, prezentata la editia din decembrie a Bucharest Fashion Week 2010, se remarca prin portiunile transparente si decolteurile provocatoare.

  • De Sarbatori Bien Savvy te imbraca in eleganta

    Incheierea unui An calendaristic se face cu fast, eleganta si belsug, pentru a incununa succesele anului precedent, dar si pentru a incepe cum se cuvine un Nou An.

  • BSB la FashionTV Summer Festival 2009

    Prima seara a Fashion TV Summer Festival organizat la Mamaia a adus pe catwalk si prezentarea colectiei de toamna - iarna 2009 a BSB.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii