Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Fii frumoasa in primavara 2008!

Joi, 14 Februarie 2008
Fii frumoasa in primavara 2008!Pentru ca este luna iubirii, in care sentimentele, frumusetea si sanatatea merg mana in mana, iti propunem 5 solutii pentru revigorarea organismului si tonusului la sfarsitul anotimpului rece.

Intampinam, asadar, impreuna, o primavara superba, fara a uita ca, peste doar cateva saptamani, noi, doamnele si domnisoarele lumii ne vom sarbatori ziua. Pentru ca meritam.

Rasfata-te! Radiaza de sanatate si fericire, alaturi de cei dragi si nu uita de:

- somnul de frumusete - aceasta expresie nu este invechita, fiind cunoscut efectul benefic al unui somn odihnitor. Pe langa starea de spirit pe care o ofera, somnul infrumuseteaza pielea si o mentine tanara.

Asadar, nu dati cele 7, 8 ore de somn pe nimic, mai ales cand este in joc frumusetea d-voastra!

- hranire sanatoasa, alimentatie echilibrata - suntem ceea ce mancam, asadar ne putem influenta atat sanatatea cat si aspectul extern al pielii prin consumarea alimentelor sanatoase, naturale, de preferat fara E-uri sau alte chimicale.

Din fericire insa, restrictiile nu reprezinta o solutie, ci este nevoie doar de moderatie si echilibru. Mancati, asadar, cu capul, si nu cu stomacul!

Fii frumoasa in primavara 2008! - adio fumat - stim cu toti importanta renuntarii la nicotina, la fel de bine cum cunoastem efectele sale negative asupra organismului. Tutunul afecteaza pielea, ochii, dintii, organele interne, adica sanatatea si frumusetea organismului.

Renuntarea la fumat trebuie sa devina prioritate, daca ne dorim sa ne mentinem tinere. Poate ca este greu, dar cei care au renuntat la tutun sunt dovada vie a faptului ca nu este si imposibil. Merita!

- controale medicale - efectuarea periodica a unor controale medicale este necesara chiar daca nu exista nici un fel de semn ingrijorator.

De la  stomatolog si pana la neurolog, medicul are o influenta pozitiva asupra dezvoltarii armonioase a organismului, influentand atat sanatatea cat si frumusetea si bunul mers al acestuia.

In plus, rezultatele benefice ale analizelor va vor da o stare extraordinara.

Fii frumoasa in primavara 2008! - tratamente de infrumusetare - permite-i organismului tau sa se bucure de cele mai eficiente si relaxante tratamente.

Sala de fitness, sauna, tratamentele din gama Spa ori masajul iti vor tonifia organismul si iti vor face mare placere, fapt ce se va observa in tot ceea ce vei face.
Te-ar putea interesa:
  • Culori in primavara 2008

    Esti o iubitoare a culorilor pastelate? In primavara aceasta esti o privilegiata, deoarece designerii propun o cromatica vesela, proaspata asemenea sezonului in care ne aflam.

  • Konstantino - bijuterii primavara 2008

    Nascut in Grecia, designerul Konstantino a fost influentat de trecutul sau, in confectionarea bijuteriilor. Astfel, colierele, pandativele, cerceii, inelele si bratarile sunt realizate manual, si reprezinta un stil unic: bizantinul intr-o maniera moderna si contemporana.

  • Coafuri moderne in primavara 2008

    Vrei sa fii moderna in aceasta primavara? Asorteaza tinutei tale viu colorate (mov, galben, verde, portocaliu), o coafura sexy, eleganta si non-conformista. Pentru ca tu, cititoarea noastra sa fii in tendinte, ne-am informat si iti aducem cele mai proaspete noutati in materie de hair styling.

  • Givenchy, colectia primavara - vara 2008

    La evenimentul Haute Couture de la Paris, care a avut loc in perioada 21-24 ianuarie, Casa de moda Givenchy si-a prezentat noua colectie pentru primavara - vara 2008. Aceasta include creatii excentrice, dar rafinate, intr-o cromatica inchisa sau mai bine spus, de non-culori. 

  • Sonia Rykiel, primavara - vara 2008

    Casa de moda Sonia Rykiel a pregatit pentru primavara - vara 2008 o colectie impresionanta de tinute fluide, usoare, angelice, denumita simplu "Pure Rykiel". Creatiile au fost realizate cu ocazia implinirii a 41 de ani, de existenta pe piata modei.

Mesaje (3) »
...
scris de vizitator, February 27, 2008

:)

...
scris de vizitator, March 05, 2008

:P :);))


...
scris de vizitator, March 11, 2008

primavara este ca oserbare.


Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii