Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

HandMaiden - targ handmade de Ziua femeii la Timisoara

Marti, 02 Martie 2010
HandMaiden - targ handmade de Ziua femeiiIn zilele de 6 si 7 martie, intre orele 9.00-19.00, Timisoara, are loc a doua editie a evenimentului „HandMaiden” prezentat de Asociatia Cloud Factory care doreste sa promoveze tehnicile obiectelor lucrate manual. Douazeci de creatori independenti s-au reunit sub numele de Cloud Factory pentru a promova arta handmade.

Incaperile de la subsolul Cafenelei Manufactura (str. splaiul Tudor Vladimirescu nr.9, in Timisoara) gazduiesc membrii comunitatii Cloud Factory care va propun o expozitie inedita de creatii handmade si workshop-uri pe teme ecologice, pentru cei interesati sa-si stimuleze latura creatoare.

In cele doua zile de workshop-uri se va desfasura „Pixie’scarf”, atelier de pictura pe material textil reciclat sub forma de esarfe, precum si un atelier de manufacturat flori de hartie pentru a putea fi oferite femeilor si fetelor.

Evenimentul are si o puternica componenta ecologica, promovand reciclarea. O buna parte din artisti refolosesc materiale vechi si le integreaza in operele lor, conferindu-le astfel o noua utilitate.

Cloud Factory este o miscare anti-uniformizare care ofera solutii originale pentru un stil de viata modern. Cei douazeci de artisti s-au adunat in jurul ideii ca fiecare persoana este unica si merita produse unicat prin care sa-si exprime personalitatea. Expozitia de Ziua Femeii continua seria de manifestari care urmaresc sa promoveze comunitatea handmade din vestul tarii si sa o aduca in atentia celor care apreciaza frumosul si originalitatea.                                        Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii