Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Health & Beauty Expo – 25-27 noiembrie 2011

Vineri, 04 Noiembrie 2011
Health & Beauty Expo – 25-27 noiembrie 2011Health & Beauty Expo este un concept international, care uneste sub acelasi acoperis doua concepte primordiale pentru fiinta umana: sanatatea si frumusetea.

Evenimentul este la a doua editie si se va desfasura la Sala Palatului.

Datorita succesului pe care acest tip de eveniment il inregistreza pe plan international, MH Media Solution aduce acest concept in Romania si ii invita pe toti cei interesati de domeniul sanatatii si frumusetii sa participe in fiecare an la aceasta expozitie.

Health & Beauty Expo porneste de la ideea ca frumusetea merge mana in mana cu o viata sanatoasa. Orice persoana, cu adevarat sanatoasa, radiaza de frumusete si orice persoana, cu adevarat frumoasa, radiaza de sanatate.

In ultimii ani, industria sanatatii si a frumusetii a evoluat atat de mult, incat trebuie sa depunem tot efortul pentru a tine pasul cu aceasta evolutie. Ne trebuie un loc unde sa aflam care sunt ultimile realizari in domeniul sanatatii si frumusetii si sa le alegem pe cele mai benefice pentru noi.

Sunt invitati ca si expozanti firmele si specialistii din urmatoarele categorii: sanatate si frumusete.

Sanatate
: Cabinete medicale ;Cabinete stomatologice; Cabinete psihologice; Centre de tratament; Servicii medicale la domiciliu; Farmacia si lanturi farmaceutice; Aparatura, echipamente si dispozitive medicale pentru acasa; Banci celule stem; Importatori si producatori suplimente nutritive; Centre gimnastica medicala; Banci si societati de asigurari medicale si de viata; Centre de prevenire si tratare a diabetului; Cabinete de nutritie; Asociatii medicale si psihologice; Fundatii din domeniul sanatatii

Frumusete: Produse si tratamente pentru slabit; Produse si tratamente anti aging; Produse dietetice; Aparatura pentru slabit; Produse machiaj; Cosmetice; Parfumuri; Produse ingrijire corporala; Centre wellness & Spa; Centre de fitness aerobic, pilates, tae-boe; Saloane de infrumusetare; Centru de chirurgie estetica; Centre de remodelare corporala; Diverse tipuri de masaj.

Editia romanesca a expozitiei Health and Beauty va aduce toate inovatiile companiilor internationale din domeniile sanatatii si frumusetii chiar , in centrul capitalei Romaniei: Bucuresti, Sala Palatului. Veti avea posibilitatea sa intreprindeti o noua activitate, sa gasiti parteneri de afaceri sau doar sa veniti si sa va bucurati de frumusetea expozitiei noastre cu atmosfera ei plina de viata. Si nu in ultimul rand pentru ofertele, reducerile si demonstratiile care vor avea loc in cadrul evenimentului.

INTRAREA LIBERA!

Pentru mai multe informatii: Health and Beauty Expo

Te-ar putea interesa:
  • Health & Beauty Expo, totul pentru sanatate si frumusete!

    Acum ai posibilitatea sa participi la un eveniment de exceptie: HEALTH & BEAUTY EXPO 25-27 Noiembrie 2011 la Sala Palatului - Bucuresti

  • Heatlh & Beauty Expo, o expozitie, doua puncte de interes: sanatatea si frumusetea!

    Daca iti pasa de sanatatea ta si de modul cum arati aici vei gasi toate noutatile din domeniu.Expozitie cu vanzare unde poti achizitiona sau testa produse cosmetice, parfumuri, articole de ingrijire personala, tratamente faciale si corporale, estetica, wellness si spa, masaj, medicina naturista, produse naturiste, suplimente nutritive, aparatura pentru sanatate, bijuterii, ornamente exotice, decoratiuni interioare, articole sportive, cursuri, carti si reviste.

  • Expo Ideal Mariaj - cel mai important targ de nunti din 2011

    Expo Ideal Mariaj, desfasurat intre 28 si 30 ianuarie la Romexpo, a fost un adevarat success, bucurandu-se de o atentie speciala din partea vizitatorilor. Evenimentul s-a impus pentru a sasea oara consecutiv ca cel mai important targ de nunti din Romania.

  • Gwen Stefani pe coperta InStyle noiembrie 2011

    Experta in moda, Gwen Stefani straluceste din cap pana in picioare in numarul de noiembrie a revistei InStyle. Fotografiata de Michelangelo di Battista, cantareata pop prezinta tinute opulente de toamna pline de culoare si luciu alese de stilista Alice Gentilucci. 

  • Slim Expo, mentinerea greutatii ideale

    2-4 MARTIE 2012 SALA PALATULUI BUCURESTIToate produsele si serviciile pentru atingerea si mentinerea greutatii ideale!Intrarea libera!

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii