Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Izabela Purdescu la BFW 2009

Miercuri, 06 Mai 2009

Izabela Purdescu  la BFW 2009Izabela Purdescu a incheiat cea de-a doua seara a Bucharest Fashion Week cu o colectie de rochii elegante.


Rochiile prezentate s-au remarcat prin textura materialelor si prin linia croielii bazata pe suprapunerea materialelor.


Talia este pusa in valoare prin intermediul braurilor extrem de late sau prin curele cu catarama argintie, aceste accesorii fiind confectionate din piele naturala in nuante de oranj, violet, etc.


Rochiile capata in unele cazuri aspectul tunicilor romane purtate in vechime, iar printre influentele colectiei le mai mentionam pe cele baroce si rustice.


Andreea - Ina Gartoi

Galeria de imagini

Clipul video

Te-ar putea interesa:
  • Cristiana si Izabela Purdescu - BFW toamna 2009 - a -II-a seara

    Cristiana si Izabela Purdescu, mama si fiica, au prezentat separat pana acum, insa anul acesta, cele doua au decis sa creeze impreuna. Una au prezentat-o in prima seara a festivalului Bucharest Fashion Week, iar pe cea de-a doua au prezentat-o in cea de-a doua seara.

  • Izabela Purdescu la FashionTV Summer Festival 2009

    Izabela Purdescu, participanta la FashionTV Summer Festival 2009, ne-a prezentat o colectie deosebita, care ne-a introdus intr-un mediu romantic. Avand in vedere locul desfasurarii evenimentului, respectiv in fata piscinei hotelului Rex din Mamaia, colectia s-a mulat perfect decorului.

  • Cristiana si Izabela Purdescu la BFW decembrie 2010

    Daca iubesti pielea, atunci vei fi incantata de noua colectie semnata Cristiana si Izabela Purdescu, prezentata in cadrul celei de-a doua seri a Bucharest Fashion Week, editia decembrie 2010. Cele doua creatoare, mama si fiica, au abordat din nou pielea ca material de baza al colectiei, dupa ce in una din colectiile prezentate la BFW-ul din primavara, pielea a reprezentat de asemenea lait-motivul colectiei.

  • Cristiana si Izabela Purdescu: BFW 2010 - seara 1

    Cristiana si Izabela  Purdescu l-au adus omagiat pe cantaretul Michael Jackson printr-o colectie realizata in intregime din piele, prezentata in prima seara a Bucharest Fashion Week (30 aprilie 2010).

  • Cristiana si Izabela Purdescu la FashionTv Summer Festival

    Cristiana si Izabela Purdescu , mama si fiica, au prezentat o colectie bazata pe o asociere intre texturi diferite in cea de-a doua seara a FashionTv Summer Festival 2011.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii