Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Mihai Albu la FashionTV Summer Festival 2009

Marti, 28 Iulie 2009
Mihai Albu la FashionTV Summer Festival 2009O surpriza placuta neprevazuta in programul Fashion TV Summer Festival a fost noua colectie solo a binecunoscutului Mihai Albu.

Dupa campania publicitara de pe site-ul oficial al lui Albu, unde star si model nud este nimeni alta decat Laura Albu, eram foarte curioasa sa aflu ce gaselnite de promovare va mai gasi fostul student de la Arhitectura.

Impresia de ansamblu cu care am ramas a fost ca Mihai Albu a mizat pe acelasi teasing cu o evidenta nuanta sexuala. Modelele au defilat purtand costume bondage, extrem de sexi, cu o alura de dominatrix. Tinutele modelelor au fost exclusiv negre, tocmai pentru a pune in valoare accesoriile.

Aceleasi tocuri ametitoare cu care ne-a obisnuit Mihai Albu marcheaza si aceasta colectie. Cizmele de tip gladiator se mentin in top, fiind restilizate si de Albu printr-o suprapunere de cureluse de diferite texturi.

Pentru zilele reci, ne sunt propuse cizme inalte, peste genunchi, realizate din materiale metalizate, stralucitoare - cizme statement.

Botinele raman la mare cautare si anul acesta, modelul propus de Mihai Albu fiind decupat in partea frontala a piciorului, urmand un design futurist, atat in ceea ce priveste materialele, cat si in linia de executie.

Sandalele, in tonuri puternice de rosu, verde, dar si auriu, au barete extrem de fine suprapuse, unindu-se in partea din fata intr-un model realizat din cristale.

Accesoriile, si vorbim aici despre posete si centuri, poarta inconfundabila semnatura a designerului, fiind folosite cu precadere oglinzile si de aceasta data. Posetele, fie ele plic maxi sau geanta mini completata de o bareta realizata dintr-un lant, sunt destinate serii si completeaza cu succes orice tinuta eleganta.

O colectie puternica, indrazneata, care confirma inca o data statutul lui Mihai Albu.


Andreea - Ina Gartoi

Mihai_Albu_SummerFashion (1).jpg
Mihai_Albu_SummerFashion (10).jpg
Mihai_Albu_SummerFashion (11).jpg
Mihai_Albu_SummerFashion (2).jpg
Mihai_Albu_SummerFashion (3).jpg
Mihai_Albu_SummerFashion (4).jpg
Mihai_Albu_SummerFashion (5).jpg
Mihai_Albu_SummerFashion (6).jpg
Mihai_Albu_SummerFashion (7).jpg
Mihai_Albu_SummerFashion (8).jpg
Mihai_Albu_SummerFashion (9).jpg
Mihai_Albu_SummerFashion.jpg
 




Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii