Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Miss Litoral la FashionTV Summer Festival 2009

Sambata, 25 Iulie 2009
Miss Litoral la Fashion TV Summer FestivalIn prima seara a Fashion TV Summer Festival, hotelul Rex din Mamaia a gazduit si concursul Miss Litoral. Acesta s-a desfasurat alaturi de prezentarea creatiilor unor designeri renumiti, printre care s-au numarat Catalin Botezatu, Cristiana Purdescu, BSB, Alexandra Vasile sau Clara Rotescu.

Cele mai frumoase fete de pe plaja au concurat pentru titlul de Miss Litoral si Miss Turism 2009. In cadrul celor doua probe, ale  costumelor de baie si ale rochiilor de seara semnate de Romanita Iovan , fete din toata Romania au incercat sa-si puna in valoare frumusetea si eleganta.

Castigatoarele Miss Litoral 2009 au fost:

- Miss Mangalia - Lorena Stanciu; - Miss Saturn - Alexandra Cretu; Miss Venus - Iulia Hetanu; Miss Cap Aurora - Andra Micu; Miss Jupiter - Diana Duta; Miss Neptun - Hailie Burlacu; Miss Olimp - Venesa Ploscar; Miss Costinesti - Bianca Leonte; Miss Eforie Sud - Andra Stefan; Miss Eforie Nord - Andra Bob; Miss Navodari - Andreea Diac.

Miss Constanta si Miss Jaguar
este concurenta cu numarul 26, Nilgun Sali din Constanta. Aceasta a fost premiata cu:

- O rochie semnata Clara Rotescu

- Un abonament VIP pentru 3 luni la centrul de fitness si spa Body Art din cadrul Rin Grand Hotel si un abonament pentru 3 luni la centrul de infrumusetare Michelle Beauty.
 
- Casa de bijuterii Rinaldo ii ofera castigatoarei un inel model unicat din aur si safire

- Castigatoarea va realiza o sedinta foto pentru Jaguar si va fi imaginea Jaguar Constanta pentru 1 an

Miss Mamaia si Miss Belgravo
a fost desemnata concurenta cu numarul 20, Corina Poenaru din Constanta. Ea a primit din partea organizatorilor:

- Doua vacante de cate o saptamana in Saint Tropez si Milano unde va realiza viitorul catalog Belgravo. Toate cheltuielile legate de aceste vacante vor fi suportate de catre organizatorii si sponsorii evenimentului.

- O rochie semnata Laura Olteanu si bijuterii oferite de Belgravo

- Un abonament pentru 6 luni la centrul de fitness si spa Body Art din cadrul Rin Grand Hotel si un abonament pentru 6 luni la centrul de infrumusetare Michelle Beauty.

Casa de bijuterii Rinaldo ii ofera castigatoarei o pereche de cercei din aur si rubine, creatie patentata Rinaldo.

Castigatoarea titlului de Miss Litoral este Iulia Macarie din Bucuresti. Aceasta a fost desemnata si Miss Turism devenind astfel ambasadoarea turismului romanesc timp de un an prin campania de promovare pe canalul de televiziune FashionTV International.

Aceasta a primit 3 vacante de cate o saptamana in Monte Carlo, Rhodos si Bangkok. Toate costurile vor fi suportate de organizatorii si sponsorii evenimentului. Castigatoarea a mai primit din partea organizatorilor:

- O tinuta BSB, o rochie semnata Catalin Botezatu, dar si o plasma unicat cu rama din blana naturala OQ TV.

- Un abonament pentru un an la centrul de fitness si spa Body Art din cadrul Rin Grand Hotel si Un abonament pentru un an la centrul de infrumusetare Michelle Beauty

- Casa de bijuterii Rinaldo a oferit castigatoarei un colier si o pereche de cercei din aur si diamante, in valoare de 2300 euro.

Toate concurentele au primit accesorii FashionTV, cate un book foto realizat in timpul pregatirilor pentru concurs si vor participa la evenimentele anuale de moda organizate de FashionTV in Romania

De asemenea, au fost desemnate cele mai frumoase fete din fiecare statiune.

Castigatoarele vor avea ocazia sa participe la cate un eveniment organizat de FashionTv in Monte Carlo, Roma, Mykonos, Sardinia sau Bangkok. Sedintele foto realizate cu ocazia acestor evenimente vor fi difuzate pe FashionTV, oferind concurentelor sansa de a fi remarcate de cei mai importanti designeri internationali.

Sursa: ftvromania.ro

Stela Irizan


miss_litoral1.jpg
miss_litoral2.jpg
 





Te-ar putea interesa:
  • BSB la FashionTV Summer Festival 2009

    Prima seara a Fashion TV Summer Festival organizat la Mamaia a adus pe catwalk si prezentarea colectiei de toamna - iarna 2009 a BSB.

  • Nausica la FashionTV Summer Festival 2009

    Deja o prezenta naturala la evenimentele de moda organizate de Fashion TV Romania, Nausica a revenit si pe scena de la Grand Hotel Rex pentru a prezenta o colectie de rochii.

  • Dolena la FashionTV Summer Festival 2009

    Casa de moda Dolena, prezenta la FashionTV Summer Festival 2009 ne-a incantat si de aceasta data cu o prezentare originala. Detasandu-se de trendul promovat de majoritatea designerilor prezenti in aceasta editie, si anume tinutele vaporoase, Dolena revine la traditionalism.

  • Lany`s la FashionTV Summer Festival 2009

    In cadrul FashionTv Summer Festival 2009, Lany's isi continua partial colectia denumita Fluid Origami , prezentata la Bucharest Fashion Week in editia de primavara-vara 2009.

  • FashionTV Summer Festival 2009 - seara 1

    Vineri, 24 iunie, a debutat o noua editie a Fashion TV Summer Festival, eveniment gazduit de Grand Rex Hotel.

Mesaje (6) »
...
scris de chircum, July 28, 2009

..Deja m-am obisnuit dupa atatea prezentari....sa astept sa vad colectiile celorlalti designeri! Pe cei buni ii vedem mereu ultimii! Dar nu-i nimic! Stiti ce se spune in religie:"Cei din urma, vor fi cei dintai!" Si multi cred asta, nu numai eu!

...
scris de lica vasion, July 28, 2009

super festival cu tot ce cuprinde moda,frumusete,eleganta si bravo celor mai buni creatori de moda care ne mai aduc o mica speranta de viitor

...
scris de tati-cre, July 28, 2009

pentru organizatori nota 10, iar pentru participanti 10 cu felicitari si sa tine-ti cat mai multe festivaluri de acest gen.

...
scris de anonim.bl.5b, July 28, 2009

alexandra cretu este cea mai tare .bravo si sa tii onoarea facultatii prin inteligenta si frumusete .te pupam.

...
scris de dumitrescu doru, July 29, 2009

http://www.ftvromania.ro/Public/cat/9/Programul-concursului.html (informatia completa si corecta)

...
scris de gheorghe..., December 08, 2009

hailie...hailie...cat de mult o sa-ti lipsesc...ntz ntz! dar vezi...ordinea firii este sa-i distrugem impreuna... :)))

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii