Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Miss Royal Models 2008

Joi, 24 Aprilie 2008
Miss Royal Models 2008Cea de a treia editie a Festivalului de Moda Miss Royal Models va avea loc intre 16 si 17 mai 2008, la Teatrul National "Marin Sorescu" din Craiova.


Evenimentul va fi impartit in doua sectiuni, Beauty Contest si Fashion Show; prima - un concurs de miss, al carui scop este descoperirea unor noi modele, in urma unei caravane nationale ce a avut loc in 14  orase (Pitesti, Ploiest, Bucuresti, Constanta, Galati, Bacau, Iasi, Suceava, Cluj, Alba-Iulia, Timisoara, Sibiu, Brasov si Craiova), iar cea de a doua - un regal de  moda, prin care creatori romani consacrati si debutanti, alaturi de cei invitati din strainatate, isi vor prezenta in premiera colectile de sezon.

Daca anul trecut au fost prezenti creatori de moda straini (Christophe Guillarme - Franta si Rianne de Witte - Olanda), la editia actuala se vor putea admira colectiile in premiera pentru toamna-iarna  2008-2009, ale unor designeri de renume: Agatha Ruiz de la Prada si Kim Bernardin.

Trebuie mentionat faptul ca toate aceste colectii vin dupa ce au fost prezentate la celebrele saptamani ale modei de la Madrid, Milano, Paris si Londra.

Alaturi de renumitii designeri se vor afla si creatori romani: Laura Olteanu, Mihai Albu, Liza Panait, Liliana  Turoiu-Udrea, Lorena Trica, DYANDY si BLD by Exclusive.

Pret-a-design este o alta noutate prezenta la Craiova, ce se adreseaza celor mai tineri designeri, oferindu-le sansa de a-si prezenta prima  lor colectie, iar pentru acest an au fost selectate doua  studente ale Academiei de Arte din Bucuresti: Dalia Poleac si  Alexandra Mocenco.



Te-ar putea interesa:
Mesaje (10) »
...
scris de mariana baciu, April 25, 2008

cum pot participa si eu la preselectie? :) adresa mea Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

...
scris de rodica andreea, May 02, 2008

m-ar interesa mai multe despre participarea la preselectie..adresa Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. ;) :) ;)

...
scris de maria oana, May 02, 2008

pai preselectia a fost . a participat si sora mea, si a fost acceptata. o sa merg la craiova sa o vad ;)

...
scris de Ciuca Gemina-Lavinia, May 05, 2008

Buna ziua, Va rog sa-mi comunicati daca am fost selectata pentru a participa la concursul de miss din perioada 16-17 mai 2008 ? Va multumesc

...
scris de Ciuca Gemina-Lavinia, May 05, 2008

adresa mea este mariamoradea.yahoo.com

...
scris de coco, May 15, 2008

cum pot procura (cumpara)invitatii la aceasta prezentare ?

...
scris de gepeto, May 16, 2008

pe ce site se transmite ???

...
scris de alexandra1991, August 22, 2008

as vrea sa particip si eu la multe dintre aceste concursuri de miss dar nu am cum pt ca nu am 1.72m .sa stiti ca multe fete foarte deosebite sunt in situatia mea care desi sunt foarte frumoase nu pot participa din cauza la cativa cm in minus.as dori sa faceti un sondaj sa vedeti ca exista posibilitatea ca o fata de statura mai mica sa aiba mai multe atuuri decat una inalta.cu respect Alexandra

...
scris de ANDREEA,BACAU, September 13, 2008

vreau si eu sa particip la un concurs de miss.problema e ca mi-e teama.nu am mai participat niciodata,chiar daca altii mi-au spus ca ar trebui sa incerc,pt ca sun altfel decat multe concurente....dar nu am destul curaj...mi-e teama....

...
scris de ANDREEA,BACAU, September 13, 2008

IN CAZUL IN CARE AS PUTEA LUA LEGATURA CU CINEVA,ADRESA MEA E: Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii