Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Noua colectie Swarovski - 2013

Marti, 19 Martie 2013
swarovskiCampania  Swarovski Crystallized pentru primavara/vara 2013 aduce in prim plan o multitudine de alternative elegante. Marca  Swarovski Crystallized, a carei lansare oficiala este pe 22 martie, va oferi publicului larg colectia Zoei Kravitz, o colectie de bijuterii de lux menita sa scoata din anonimat orice fel de tinuta.

Pentru acest sezon, compania a apelat la serviciile modelului Annemara Post care arata absolut senzational, sofisticata si eleganta in aceeasi masura, in toate fotografiile realizate de Mario Schmolka.

Aceasta noua campanie Swarovski Crystallized debordeaza rafinament. In timp ce bijuteriile se remarca prin atentia deosebita asupra designului, realizat de Roman Globan, coafura realizata de Richard Brockwell a ajutat la intregirea unui look sofisticat.

In acest sezon subtilitatea este eliminata in favoarea unor alternative clasice dar cu impact spectaculos. Asadar, cu un efort minim, putem maximiza feminitatea ce sta ascunsa in orice femeie. 

swarovski crystallized

swarovski crystallized 2013

colectia swarovski 2013

bijuterii swarovski

Foto:  Swarovski
Te-ar putea interesa:
  • Noua colectie Chanel

    Casa de moda franceza Chanel si-a lansat noua colectie pentru toamna - iarna 2008. Intr-o cromatica sobra, clasica, office si eleganta, colectia este alcatuita in special din costume si rochii. 

  • Noua Colectie Bien Savvy

    Prin noua colectie de rochii de seara intitulata ROSES & SHOES, Bien Savy promoveaza rafinamentul si nobletea. Avand drept sursa de inspiratie trandafirul, colectia este adresata unei femei senzuale, cu atitudine si incredere in sine.

  • Noua colectie Versace - Modernism si vintage la un loc

    Versace este un nume cu rezonanta in industria modei datorita creatiilor sale de foarte buna calitate. Cea mai noua colectie semnata Versace pentru sezonul primavara-vara 2011 pune in evidenta ce poate face talentul combinat cu multa munca.

  • Noua colectie Eponge Fashion Paris

    Eponge Fashion Paris, cel mai mare magazin din Cocor, isi propune sa aduca aerul luxos, senzualitatea si rafinamentul modei internationale la preturi accesibile, intr-un magazin cu un concept minimalist.

  • Noua colectie primavara-vara de la New Look, pregateste-te sa fii uimita!

    Combinatia de imprimeuri tribale, broderii etnice si influente aztece, injecteaza o doza de safari in noua colectie a acestui sezon. Imprimeurile animalice indraznete si pasionale, sunt revigorate de pete de culoare care dau viata materialelor si formelor delicate. Inspirate de Savana africana, culorile cheie ale colectiei merg spre un neutru desertic, desaturat de soare, care evidenteaza foarte frumos tusele puternice de paprika, mustar si metal ars.

Mesaje (1) »
...
scris de patek philippe replica 39, January 07, 2014

<a rel="nofollow" href=http://trentonlofts.com/philippe.html>patek philippe complicated 26050</a> Even so below within a bayside flatlands along with Redwood coast <a rel="nofollow" href=http://www.madisoncountyne.com/iwc/>http://www.madisoncountyne.com/iwc/</a> <a rel="nofollow" href=http://petalumafarmersmarket.com/tag-heuer.html>replica tag heuer watchesâ</a> , The foundation of the dappling low would look like we are the emerald green small municipality

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii